« terug naar vorige pagina

Thema-avond Grip op alcohol

Wil je zelf aan de slag om grip te krijgen op je alcoholgebruik, maar wil je geen gebruik maken van de coaching zoals bij het volledige programma? Dan kun je deelnemen aan onze thema-avond Grip op alcohol. Tijdens deze 1,5 uur durende thema-avond ontvang je alle info die je nodig hebt (inclusief handige informatiebrochure) om zelf te starten. De kosten voor deelname bedragen € 15.

Als je geïnteresseerd bent in deelname aan deze avond, dan kun je je gegevens hieronder achterlaten. Deze informatieavond wordt in het voorjaar 2021 georganiseerd bij voldoende belangstelling. We zullen je hierover tijdig informeren, ook als de informatieavond niet doorgaat. Afhankelijk van de dan geldende richtlijnen in verband met corona zal de thema-avond in Oosterhout of online plaatsvinden. 

Interesseformulier thema-avond Grip op alcohol

    Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van mijn bericht
    Jouw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Je gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.
    Voor volledige informatie over het verwerken van jouw gegevens zie onze privacystatement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.