« terug naar vorige pagina

Leefstijl en kanker

Positieve Gezondheid na kanker

De diagnose en behandeling tegen kanker vragen lichamelijk, emotioneel en geestelijk veel van je. Wanneer je deze (bijna) hebt afgerond, kun je last hebben van klachten die zijn ontstaan als gevolg van de behandelingen. Klachten zoals vermoeidheid, gebrek aan mentale energie, gewichtsproblemen, onzekerheid en angst.

Om je leven na kanker weer op te kunnen pakken is het belangrijk dat je weer vertrouwen krijgt in je lijf, leert om weer regie te nemen en te werken aan je herstel. Ook zal je er alles aan willen doen om te voorkomen dat je opnieuw kanker krijgt. Een gezonde leefstijl speelt hierbij een grote rol.

Deelnemen aan het programma Leefstijl en kanker

Met het programma Leefstijl en kanker ga je samen met deelgenoten onder begeleiding van een leefstijlcoach aan de slag om een (nieuwe) balans te vinden en je nieuwe ik na kanker te accepteren. Alle aspecten van een gezonde leefstijl worden hierin meegenomen: je lichamelijke gezondheid en jouw kwaliteit van leven op sociaal en emotioneel vlak.

Voor wie?

Iedereen van 18 jaar en ouder die de behandeling tegen kanker heeft afgerond.

Professionele begeleiding

De bijeenkomsten vinden plaats onder leiding van een ervaren leefstijlcoach met een opleiding in leefstijlcoaching bij kanker. Het programma duurt 10 maanden en bestaat uit een individueel intakegesprek, 8 groepsbijeenkomsten en 3 individuele coachgesprekken.

Uitgebreide ondersteuning

Je ontvangt het werkboek Leefstijl en kanker waarmee je aan de slag gaat met onder meer Positieve gezondheid, een benadering om op een bredere manier naar gezondheid te kijken.

Locatie

De individuele gesprekken en de groepsbegeleiding vinden plaats op onze locatie De Gekroonde Bel in Oosterhout.

Kosten voor deelname

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. De coach kan je hier meer over vertellen. 

Aanmelden Leefstijl en kanker 

Op dit moment staat er geen nieuwe startdatum gepland. Bij voldoende animo zullen we een nieuwe groep starten. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Aanmelden Leefstijl en kanker

Wil je meer informatie?

Bel: (0162) 24 77 77    

Mail: info@zohealthy.nl