« terug naar vorige pagina

Je wilt gezond leven met en na kanker

Positieve Gezondheid 

De diagnose en behandeling tegen kanker vragen lichamelijk en emotioneel veel van je. Wanneer je onder behandeling bent of die hebt afgerond, zijn bijwerkingen te verwachten. Klachten zoals vermoeidheid, gebrek aan mentale energie, gewichtsproblemen, onzekerheid en angst.

Om je leven weer op te kunnen pakken is het belangrijk dat je weer vertrouwen krijgt in je lijf, leert om weer regie te nemen en te werken aan je herstel. Ook wil je er alles aan doen om te voorkomen dat je opnieuw kanker krijgt. Een gezonde leefstijl speelt hierbij een grote rol.

Ik wil starten met een gezonde leefstijl

Deelnemen aan het programma Leefstijl en kanker

Met het programma Leefstijl en kanker ga je samen met deelgenoten onder begeleiding van een leefstijlcoach aan de slag om een (nieuwe) balans te vinden en je nieuwe ik na kanker te accepteren. Alle aspecten van een gezonde leefstijl worden hierin meegenomen: je lichamelijke gezondheid en jouw kwaliteit van leven op verschillende vlakken.

Voor wie?

Iedereen van 18 jaar en ouder die onder behandeling is voor kanker of deze heeft afgerond.

Professionele begeleiding

De bijeenkomsten vinden plaats onder leiding van een ervaren leefstijlcoach met een opleiding in leefstijlcoaching bij kanker. Het programma duurt 10 maanden en bestaat uit een individueel intakegesprek, 8 groepsbijeenkomsten en 3 individuele coachgesprekken.

Uitgebreide ondersteuning

Je ontvangt het werkboek Leefstijl en kanker en leert alles over Positieve gezondheid, een benadering om op een bredere manier naar gezondheid te kijken.

Locaties

Je kunt op verschillende locaties deelnemen aan het programma. Bekijk alle actuele data en locaties in onze agenda

Wat kost het om deel te nemen?

De kosten voor deelname worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering wanneer je voldoet aan de voorwaarden zoals genoemd onder het kopje Voor wie?. Jouw deelname heeft geen invloed op je eigen risico. 

Aanmelden

Je kunt je rechtstreeks aanmelden voor deelname via onderstaande button. Of vraag je huisarts of medisch specialist om een doorverwijzing. Wanneer we jouw aanmelding hebben ontvangen, neemt de coach contact met je op.

Bij huisarts of medisch specialist staat het programma ook bekend als Coaching op Leefstijl (CooL) of Gecombineerde leefstijlinterventie (GLI). 

Aanmelden Leefstijl en kanker

Wil je meer informatie?

Bel: (0162) 24 77 77    

Mail: info@zohealthy.nl