« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Almere

Ellen van Duijnen / Almere 

Wat leuk dat je mijn bio bekijkt! Ik ben sinds 2022 leefstijlprofessional. Door mijn ervaring met mijn ongezonde leefstijl in het verleden en het ombuigen daarvan naar gezonde leefstijl tot op de dag van vandaag, is het mijn passie om jou te begeleiden bij een gezonde leefstijl die bij jou past. Het heeft mij zoveel energie, vrolijkheid en fitheid opgeleverd.

Het verbeteren van je leefstijl gaat in kleine stappen. Iedere stap die je maakt is er één. Bij een gezonde leefstijl horen vaak nieuwe gewoonten en daarvoor is het nodig om ander gedrag aan te leren op meerdere vlakken. Dit hoef jij niet alleen te doen! Want juist een leefstijlcoach kan jou leren hoe jij je gewoonten kunt aanpassen zodat het een automatisme gaat worden.

Leefstijl is het nieuwe medicijn

Website / E-mail Ellen


Christine Groen / Almere

Als ervaringsdeskundige met overgewicht heb ik aan den lijve ondervonden hoe veel pijntjes en kwaaltjes er bij komen kijken en hoe ingewikkeld het is om gezonde keuzes te navigeren. Hierdoor kan ik me goed inbeelden in de problematiek en empatisch coachen omdat ik veel zelf ook heb ervaren.

Met een groot enthousiasme en een glimlach ga ik het traject aan om individuele doelen, persoonlijke motivatie en unieke sturing toe te passen.

 

E-mail Christine 


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden