« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoach in Amersfoort

Anneke Drost

Na mijn studie Personeel & Arbeid ben ik werkzaam geweest in management- en adviesfuncties binnen verschillende sectoren. Daarnaast heb ik mij ontwikkeld op het gebied van training en coaching gericht op leven, leefstijl en gedragsverandering door het volgen van opleidingen en trainingen. Inmiddels werk ik volledig als leefstijlcoach vanuit mijn praktijk in Amersfoort.

Ik werk vanuit de overtuiging dat een gezonde leefstijl de basis is voor een gezonde work-lifebalance en het voorkomen van o.a. hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en diverse vormen van kanker. Bewegen, voeding en ontspanning als basis voor een gezond leven. Deze benadering en mijn enthousiasme spreekt cliënten aan en geven een intrinsieke, duurzame gedragsverandering.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

– Pippi Langkous –

Website / Facebook / E-mail Anneke


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden