« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Berkel-Enschot, Boxtel en Oisterwijk

Willijam van Rijsewijk / Oisterwijk en Berkel-Enschot

Gezonde leefstijl is mijn expertise en passie. Na jaren gewerkt te hebben op een polikliniek kindergeneeskunde als pedagoge in het expertiseteam overgewicht bij kinderen vond ik het tijd worden om mij nog meer met gezonde leefstijl bezig te houden. In 2018 ben ik de opleiding tot leefstijlcoach gaan volgen zodat ik ook volwassenen kan coachen naar positieve gezondheid!

Respectvol, oprecht , eerlijk en wederkerigheid zijn voor mij belangrijke waarden in de coaching. Ik ga met jou op zoek naar wat jij nodig hebt in jouw veranderproces. Een gezonde leefstijl is veelomvattend. Jij bepaalt aan welke leefstijlknop(pen) je gaat draaien. Voeding, beweging, slaap, stress of ontspanning. Jij kiest! Samen doorlopen we dit traject.

Whatever you decide to do, make sure it makes you happy!

– Paulo Coelho –

Website / Facebook / E-mail Willijam

Samenwerkingspartners: Medifit Fysiotherapie locatie Oisterwijk | Leefstijlcoaching Hart van Brabant


Mieke van Rooij / Boxtel

Mijn naam is Mieke en in 2019 heb ik mijn diploma als ‘sportkundige’ in ontvangst mogen nemen. Hierna heb ik tijdens het werken als beweeg- en voedingscoach ook de propedeuse van de opleiding Voeding en Diëtetiek weten te behalen. Sinds augustus 2021 ben ik werkzaam bij Fysiotherapeutisch Medisch Centrum Verzijden waarbij ik mezelf verder ontwikkelt heb tot leefstijlcoach.

Bij mij staat voornamelijk de positieve gezondheid centraal. Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn of haar eigen manier aan de slag kan gaan met doelen die voor diegene belangrijk zijn. We kijken samen naar een passende en gezonde leefstijl en werken aan zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Kwaliteit van leven staat bij mij voorop!

Kleine stapjes, groot resultaat!

Website / Facebook / Instagram / LinkedIn / E-mail Mieke


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden