« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Berkel-Enschot en Oisterwijk

 

Willijam van Rijsewijk

Gezonde leefstijl is mijn expertise en passie. Na jaren gewerkt te hebben op een polikliniek kindergeneeskunde als pedagoge in het expertiseteam overgewicht bij kinderen vond ik het tijd worden om mij nog meer met gezonde leefstijl bezig te houden. In 2018 ben ik de opleiding tot leefstijlcoach gaan volgen zodat ik ook volwassenen kan coachen naar positieve gezondheid!

Respectvol, oprecht , eerlijk en wederkerigheid zijn voor mij belangrijke waarden in de coaching. Ik ga met jou op zoek naar wat jij nodig hebt in jouw veranderproces. Een gezonde leefstijl is veelomvattend. Jij bepaalt aan welke leefstijlknop(pen) je gaat draaien. Voeding, beweging, slaap, stress of ontspanning. Jij kiest! Samen doorlopen we dit traject.

Whatever you decide to do, make sure it makes you happy!

– Paulo Coelho –

Website / Facebook / E-mail Willijam

Samenwerkingspartners: Medifit Fysiotherapie locatie Oisterwijk | Leefstijlcoaching Hart van Brabant


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden