« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Breda, Chaam, Terheijden en Oosterhout

Karlijn van Beijsterveldt

Sinds 2008 heb ik een cateringbedrijf en een enorme passie voor gezond eten. Gelukkig zijn, positief in het leven staan en op een fijne manier bezig zijn met je gezondheid zijn dingen die ik graag wil delen, vandaar de opleiding tot leefstijlcoach aan de Fontys. Met heel veel inzet, enthousiasme en passie ben ik graag jouw gids naar een gelukkiger en gezonder leven!

Ik wil echt samen met jou streven naar een positieve leefstijlverandering. Door alle gebieden (slaap, stress, voeding, beweging, ontspanning) goed in kaart te brengen kunnen we met kleine stapjes aan de slag. In een vertrouwde omgeving wil ik samen met jou werken aan weer gelukkig worden met jezelf, op een positieve manier en plezier gaan krijgen in ermee bezig zijn!

Wacht niet op een goede dag, maak er een!

Website / E-mail Karlijn


Renate Boudewijns

Na het afronden van mijn opleiding tot (kinder)leefstijlcoach en slaapcoach ben ik sinds 2014 betrokken bij de totstandkoming van het Cool-programma wat ik samen met een groep gedreven collega’s heb ontwikkeld. Inmiddels hebben we bewezen hoe effectief leefstijlcoaching is en ben ik heel trots op wat we bereikt hebben. Naast leefstijlcoach ben ik werkzaam als coördinator Leefstijl & Preventie

Ik vind het belangrijk dat je als deelnemer dicht bij jezelf blijft. Ik leer je geen schoonheidsidealen of standaardadviezen te volgen, maar te ervaren waar jouw lijf het beste op reageert. Ben trots op jezelf en hoe je eruit ziet. Om te veranderen is het belangrijk om kritisch te kijken naar wat je doet, wat je kan en wat je wil veranderen. Jij hebt de regie en ik help je om keuzes te maken die bij jou passen.

Insanity is doing the same thing over and over again
and expecting different results.

– Albert Einstein –

E-mail Renate

Samenwerkingspartners


Corinne Buck

Na een aantal jaar werken bij diverse organisaties in binnen- en buitenland, heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken. Ik heb het roer om gegooid en diverse opleidingen gevolgd op het gebied van voeding, stress, medische basiskennis, darmgezondheid en hormonen. Met deze kennis en mijn persoonlijke ervaring kan ik jou helpen om gezondere keuzes te maken.

Ik ben blij dat ik elke dag bezig mag zijn met voeding, gezondheid en mensen. Het leukste vind ik om naar het hele plaatje te kijken en samen uit te zoeken op welke gebieden jij gezondere keuzes kan maken. Als coach leef ik een tijdje met jou mee. Samen worden we meer bewust. Samen maken we betere keuzes. Samen houden we vol. Samen worden we beter. Als mens ben ik eerlijk, vriendelijk en oplossingsgericht. Je kan zowel in Oosterhout als in Ulvenhout het programma bij mij volgen.

Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Website / E-mail Corinne


Abigail François

Begin 2020 verhuisde ik van België naar het mooie Brabant, de liefde achterna. Ik heb farmacie gestudeerd omdat ik wilde weten hoe medicijnen werken in ons lichaam. Met meer levenservaring op de teller, gaat mijn interesse steeds meer uit naar wat je zelf kan doen om je lichaam zo gezond mogelijk te houden. Daar wil ik mensen bij begeleiden! Zo werd ik leefstijlcoach.

Graag hoor ik van jou hoe jij in het leven staat en wat jouw motivatie is om juist nu je leefstijlroutines te onderzoeken en aan te pakken wat beter kan. Tijdens dit 2 jarig programma wil ik je ondersteunen en begeleiden om zelf de regie te nemen over je eigen gezondheid. We doen dat stapje voor stapje! Tot binnenkort?

Gezondheid is geen doel op zich, maar een middel, om dat te kunnen doen wat je leven betekenisvol maakt.

– Machteld Hubert (grondlegger van Positieve Gezondheid) –

LinkedIn / E-mail Abigail


Janneke Fransen 

Na het afronden van mijn studie tot Opleidingskundige via omzwervingen in de zwembadwereld terecht gekomen bij de opleiding tot leefstijlcoach. Na deze opleiding afgerond te hebben ben ik gestart met mijn eigen praktijk als Leefstijlcoach, stoppen-met-rokencoach en trainer. Ik begeleid groepen in het programma Overgewicht te lijf en individueel stoppen met roken.

Op een vriendelijke maar confronterende manier help ik jou om je gewoontes de baas te worden. Als moeder van jonge kinderen weet ik als geen ander hoe pittig het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden. Je wilt gezond eten, werken, vrienden zien, sporten, een goede partner zijn en daarnaast ben je er zelf ook nog. Ik help je graag om hier balans in te krijgen.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

– Pippi Langkous –

Website / Facebook / E-mail Janneke


Jolinda Glaudemans 

In mijn dagelijks leven ben ik van alles….. trainer, coach, adviseur, docent, oefentherapeut, slaapcoach, leefstijlcoach, collega, buurvrouw, vriendin, moeder, vrouw, mens….. Waar ik gelukkig van word? Een ontmoeting met een ander mens die een stap verder komt door het gesprek wat we hebben.

Als leefstijlcoach werk ik graag samen met jou. Ook jij hebt allerlei ballen in de lucht te houden en het vinden van de juiste balans en vervolgens het maken van gezonde keuzes is elke dag weer een uitdaging.

Als coach en mens begeleid ik je graag bij deze uitdagingen, want stel dat het wel lukt!

Stel dat het wel lukt!

Website / Mail Jolinda


Sandra van Miert

Ik heb altijd al interesse gehad in leefstijl en het effect daarvan op de gezondheid. Daarom besloot ik in 2018 te starten met de opleiding tot leefstijlcoach. Na 10 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, nam ik begin 2020 de grote stap om volledig te gaan voor mijn droom. Inmiddels heb ik mijn praktijk opgezet en begeleid ik mensen naar een gezonder leven. 

Ik wil jou graag helpen het allerbeste uit jezelf te halen, op een manier die bij jou past. We gaan samen werken aan een gezonde leefstijl en dat doen we in kleine stappen, waardoor de kans op een blijvende verandering het grootst is. Wil jij je fysiek en mentaal weer energiek en fit voelen? Doe dan mee. Ik hoop je snel te zien! 

Droom van morgen, maar begin vandaag. 

Website / E-mail Sandra


Jolie van der Sanden

Inmiddels werk ik ruim 13 jaar als algemeen fysiotherapeut bij een particuliere praktijk. Daarnaast ben ik oedeemfysiotherapeut. Door mijn ruime ervaring met het behandelen van patiënten met chronische klachten, besloot ik dat het tijd werd om mijn kennis te verbreden. Met het coachen naar een gezondere leefstijl, geef ik mensen hun regie terug naar kwaliteit van leven.

Veranderen naar een gezonde leefstijl kost tijd, aandacht en inspanning. We zijn nu eenmaal gewoontedieren. Maar het goede nieuws is, dat gewoontes te veranderen zijn. Als nieuw gedrag een gewoonte is geworden, kost het nauwelijks moeite meer en levert dat veel extra’s op. Stel kleine doelen en vier successen, want door positieve ervaringen ontstaan nieuwe successen.

Gezondheid is geen doel op zich, maar een manier van een betekenisvol leven leiden.

Website / E-mail Jolie


Bianca Vos

Ik heb een tijdje Psychologie gestudeerd, de HBO-V met goed resultaat afgerond en daarna de Post-HBO studies POH-GGz en Leefstijlcoaching gevolgd. Ik werk in 2 praktijken in Tilburg en Dongen en behandel daar mensen met psychische- en psycho-sociale problematiek. Sinds 2018 werk ik voor ZoHealthy als leefstijlcoach, stoppen-met-rokencoach en vanaf 2021 ook als slaapcoach

Ik wil samen met jou kijken hoe je een waardevol leven kan leiden, waarin je het beste uit jezelf kan halen. De regie over jouw gezondheid en welzijn ligt bij jou en ik help je graag om dat op een manier te doen die bij jou past. Ik kijk met je mee wat jij nodig hebt om gezonde keuzes te maken in het dagelijks leven, keuzes die bij jou passen en dus vol te houden zijn.

Life isn’t about waiting for the storm to pass..it’s learning to dance in the rain…
Geniet die dag!

E-mail Bianca


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden