« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Breda, Chaam, Dorst en Terheijden

Jolinda Glaudemans / Breda

In mijn dagelijks leven ben ik van alles….. trainer, coach, adviseur, docent, oefentherapeut, slaapcoach, leefstijlcoach, collega, buurvrouw, vriendin, moeder, vrouw, mens….. Waar ik gelukkig van word? Een ontmoeting met een ander mens die een stap verder komt door het gesprek wat we hebben.

Als leefstijlcoach werk ik graag samen met jou. Ook jij hebt allerlei ballen in de lucht te houden en het vinden van de juiste balans en vervolgens het maken van gezonde keuzes is elke dag weer een uitdaging.

Als coach en mens begeleid ik je graag bij deze uitdagingen, want stel dat het wel lukt!

Stel dat het wel lukt!

Website / Mail Jolinda


Wesley van Hemert / Breda

Wat leuk dat je mijn bio bekijkt! Ik ben sinds 2022 een officieel geaccrediteerde leefstijlprofessional. Na het behalen van mijn hbo-bachelor sportkunde ben ik gaan werken als leefstijlcoach in Breda, Kaatsheuvel en Loon op Zand. Hier help ik jou ontzettend graag met het behalen van jouw doelen en wensen omtrent leefstijl. Daarnaast houd ik mij bezig met leefstijl bij en na de ziekte kanker.

De drie onderwerpen die ik belangrijk vind om naar voren te laten komen in de coachingsessies zijn: praktisch gerichte tips, persoonlijke doelen implementeren en plezier nastreven. Lijkt mijn coachingstijl te passen bij jouw wensen of heb je toch nog wat vragen? Mail of bel mij vooral en dan bespreken wij gezamenlijk de opties!

Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt

LinkedIn / E-mail Wesley


Tim van den Hooff / Breda


Cas Ketelaars / Dorst

Ik ben sinds 2017 werkzaam als algemeen fysiotherapeut en sinds 2022 binnen de praktijk Fysiotherapie Dorst. Hier houd ik mij bezig met lichamelijke klachten voornamelijk gespecialiseerd op schouder gerelateerde klachten. 
 
Tijdens mijn werk als fysiotherapeut merk ik dat ik regelmatig op de coachende stoel ga zitten om te zorgen dat mensen de juiste keuzes gaan maken om recidiverende klachten te voorkomen. Dit vond ik zo’n leuke rol dat ik in 2022 mijzelf heb bijgeschoold tot leefstijlcoach. Veranderen doe je met kleine stapjes zodat je veel succes ervaring hebt. Ik ga graag samen met jou op zoek naar jouw kleine stapjes naar een gezonde balans en het maken van gezonde keuzes.  
 

Er is niets zo stabiel als verandering


Rob van Nimwegen / Dorst

Mijn naam is Rob van Nimwegen en ik ben woonachtig in Rijen. Sinds 2019 ben ik werkzaam binnen Fysiotherapie Dorst als algemeen fysiotherapeut. Tijdens mijn werk hecht ik veel waarde aan het vinden van de juiste persoonlijke aanpak voor de cliënt. Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk om mensen bij te staan en te coachen om duurzaam van lichamelijke klachten af te komen.

Idealiter voorkom je natuurlijk dat iemand klachten krijgt. Vanuit dit ideaal heb ik mijzelf bijgeschoold tot leefstijlcoach. Als leefstijlcoach vind ik het belangrijk om samen te werken en als zodanig tot een plan te komen voor een gezondere leefstijl. U bepaalt waar voor u de verbeterpunten liggen en ik help u bij het aanreiken van handvaten om deze te realiseren.

Start vandaag met wat je gisteren had willen doen! 

E-mail Rob


Jolie van der Sanden / Terheijden en Breda

Inmiddels werk ik ruim 13 jaar als algemeen fysiotherapeut bij een particuliere praktijk. Daarnaast ben ik oedeemfysiotherapeut. Door mijn ruime ervaring met het behandelen van patiënten met chronische klachten, besloot ik dat het tijd werd om mijn kennis te verbreden. Met het coachen naar een gezondere leefstijl, geef ik mensen hun regie terug naar kwaliteit van leven.

Veranderen naar een gezonde leefstijl kost tijd, aandacht en inspanning. We zijn nu eenmaal gewoontedieren. Maar het goede nieuws is, dat gewoontes te veranderen zijn. Als nieuw gedrag een gewoonte is geworden, kost het nauwelijks moeite meer en levert dat veel extra’s op. Stel kleine doelen en vier successen, want door positieve ervaringen ontstaan nieuwe successen.

Gezondheid is geen doel op zich, maar een manier van een betekenisvol leven leiden.

Website / E-mail Jolie


Susan Trommelen / Dorst

Ik  ben Susan Trommelen en werk als Cesar- en Fysiotherapeut in Dorst. Leefstijlcoach zijn is een erg leuke aanvulling op mijn werk! Het is waar ik voor sta: bewustwording van onze leefstijl en gezondheid. Pas als je er bewust van bent wat jouw patronen zijn, dan pas kun je het veranderen.

Ik vind het leuk vind om te luisteren naar je verhaal en samen op zoektocht te gaan naar een voor jouw  gezonde leefstijl. Maar vooral wat voor jou haalbaar en passend  is. Met kleine stapjes kun je ver komen en het uiteindelijk makkelijker volhouden. Er zijn geen kant-en-klare schema’s , want ieder persoon is weer anders. Jij houdt de regie en ik help je op weg naar je doel toe. Samen met mijn twee collega’s Rob en Cas vormen we een mooi team om je te begeleiden. Individueel en in een groep. Mijn aandachtsgebieden zijn slaap, ademhaling en ontspanning. Ben je gemotiveerd, dan kijk ik er naar uit om je te ontmoeten!                                                                       

Zorg goed voor je lichaam, je hebt er maar één van.

Website / E-mail Susan                                                                                                                                


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden