« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Breda en Oosterhout

Suzan Blijlevens


Renate Boudewijns

Na het afronden van mijn opleiding tot (kinder)leefstijlcoach en slaapcoach ben ik sinds 2014 betrokken bij de totstandkoming van het Cool-programma wat ik samen met een groep gedreven collega’s heb ontwikkeld. Inmiddels hebben we bewezen hoe effectief leefstijlcoaching is en ben ik heel trots op wat we bereikt hebben. Naast leefstijlcoach ben ik werkzaam als coördinator Leefstijl & Preventie

Ik vind het belangrijk dat je als deelnemer dicht bij jezelf blijft. Ik leer je geen schoonheidsidealen of standaardadviezen te volgen, maar te ervaren waar jouw lijf het beste op reageert. Ben trots op jezelf en hoe je eruit ziet. Om te veranderen is het belangrijk om kritisch te kijken naar wat je doet, wat je kan en wat je wil veranderen. Jij hebt de regie en ik help je om keuzes te maken die bij jou passen.

Insanity is doing the same thing over and over again
and expecting different results.

– Albert Einstein –

E-mail Renate

Samenwerkingspartners


Janneke Fransen 

Na het afronden van mijn studie tot Opleidingskundige via omzwervingen in de zwembadwereld terecht gekomen bij de opleiding tot leefstijlcoach. Na deze opleiding afgerond te hebben ben ik gestart met mijn eigen praktijk als Leefstijlcoach, stoppen-met-rokencoach en trainer. Ik begeleid groepen in het programma Overgewicht te lijf en individueel stoppen met roken.

Op een vriendelijke maar confronterende manier help ik jou om je gewoontes de baas te worden. Als moeder van jonge kinderen weet ik als geen ander hoe pittig het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden. Je wilt gezond eten, werken, vrienden zien, sporten, een goede partner zijn en daarnaast ben je er zelf ook nog. Ik help je graag om hier balans in te krijgen.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

– Pippi Langkous –

Website / Facebook / E-mail Janneke


Sandra van Miert

Ik heb altijd al interesse gehad in leefstijl en het effect daarvan op de gezondheid. Daarom besloot ik in 2018 te starten met de opleiding tot leefstijlcoach. Na 10 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, nam ik begin 2020 de grote stap om volledig te gaan voor mijn droom. Inmiddels heb ik mijn praktijk opgezet en begeleid ik mensen naar een gezonder leven. 

Ik wil jou graag helpen het allerbeste uit jezelf te halen, op een manier die bij jou past. We gaan samen werken aan een gezonde leefstijl en dat doen we in kleine stappen, waardoor de kans op een blijvende verandering het grootst is. Wil jij je fysiek en mentaal weer energiek en fit voelen? Doe dan mee. Ik hoop je snel te zien! 

Droom van morgen, maar begin vandaag. 

Website / E-mail Sandra


Meral Mihmat


Bianca Vos

Ik heb een tijdje Psychologie gestudeerd, de HBO-V met goed resultaat afgerond en daarna de Post-HBO studies POH-GGz en Leefstijlcoaching gevolgd. Ik werk in 2 praktijken in Tilburg en Dongen en behandel daar mensen met psychische- en psycho-sociale problematiek. Sinds 2018 werk ik voor ZoHealthy als leefstijlcoach, stoppen-met-rokencoach en vanaf 2021 ook als slaapcoach

Ik wil samen met jou kijken hoe je een waardevol leven kan leiden, waarin je het beste uit jezelf kan halen. De regie over jouw gezondheid en welzijn ligt bij jou en ik help je graag om dat op een manier te doen die bij jou past. Ik kijk met je mee wat jij nodig hebt om gezonde keuzes te maken in het dagelijks leven, keuzes die bij jou passen en dus vol te houden zijn.

Life isn’t about waiting for the storm to pass..it’s learning to dance in the rain…
Geniet die dag!

E-mail Bianca


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden