« terug naar vorige pagina

Onze stoppen-met-roken coaches in Buren

Alicia Mulder-Coenmans / Buren

Door mijn jarenlange ervaring als praktijkondersteuner bij een apotheekhoudende huisartsenpraktijk zie ik op mijn spreekuur dagelijks veel hart-/longschade en andere ellende ten gevolge van roken. Stoppen met roken zorg verleen ik al jaren, binnen de huisartsenpraktijk. Vanaf nu combineer ik het stoppen met roken coachen met mijn huidige baan.

Maatwerk en persoonlijke begeleiding van hoge kwaliteit voeren de boventoon in mijn coachingsproces. Ook al heb je al meerdere stoppogingen ondernomen, wees welkom op mijn spreekuur. Zonder oordeel, met enthousiasme en een luisterend oor zal ik je begeleiden bij je volgende stoppoging. In iedere roker schuilt tenslotte een stopper!

Geniet van de kleine dingen!

E-mail Alicia


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden