« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoach in Doetinchem

Babette Wagenaars / Doetinchem

Door mijn persoonlijke ervaring met een ongezonde leefstijl en het creëren van een nieuwe gezonde leefstijl, wat mij zoveel nieuwe energie en fitheid heeft gegeven, is het mijn passie en missie geworden om jou te mogen begeleiden naar een gezonde leefstijl die bij jou past.

Niet doen wat een ander zegt dat goed voor jou is, maar mogen doen wat voor jou goed voelt en wat bij jou past. Dit doet iedereen op zijn eigen manier en ik vind het mooi dat ik jou daarbij mag begeleiden. Een gezonde leefstijl is niet alleen gezonde voeding, maar er zijn vele andere factoren die een negatief effect op jezelf en op je lijf kunnen hebben (denk aan beweging, stress, slecht slapen, weinig ontspanning of tijd voor jezelf).

Door achter de diepere oorzaak te komen van het probleem,
kom je bij de kern. 

Website / Facebook / Instagram / E-mail Babette


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden