« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoach in Dongen

Sanne van Loosdrecht / Dongen

In 2019 ben ik afgestudeerd als sportkundige en hierna heb ik in 2021 de master Healthy Ageing Professional succesvol afgerond. Ik ben als leefstijlcoach aan de slag gegaan bij Gezondheidscentrum De Vennen. Naast het programma CooL werk ik ook aan andere leefstijlprojecten. Daarnaast verzorg ik beweeglessen voor mensen met risicofactoren.

Samen met jou gaan we bewustwording creëren op het gebied van jouw gezondheid. Daarbij is het voor mij belangrijk de vraag achter de vraag te zoeken en te kijken wat je graag zelf wil én kan veranderen. Ik ben er om te luisteren en mijn aanpak aan te passen aan jouw individuele behoeften. Samen kijken we naar concrete en haalbare stappen om jouw doel te behalen.

It’s not a short term diet. It’s a long term lifestyle change.  

 

Website / E-mail Sanne

Samenwerkingspartners: benVitaal | Afvallen met Afspraken


Laurie Roest / Dongen

In 2018 heb ik de HBO opleiding Sport- en Bewegingseducatie afgerond en ben ik bij Sport- en Gezondheidscentrum de Vennen gaan werken, daar heb ik de accreditatie behaald om geregistreerd leefstijlcoach te worden. Naast CooL draai ik ook andere projecten met betrekking tot leefstijlverandering en geef ik beweeglessen. Ik werk elke dag aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Elke kleine stap die je maakt is een stap vooruit. Vanuit daar zal je de kracht vinden om door te zetten. De stappen die je maakt kies je zelf, daar horen geen kant-en-klare schema’s bij, want ieder lijf en ieders mogelijkheden zijn anders. Wat belangrijk is, is dat jij naast willen er ook echt voor kiest om te gaan werken aan jouw doel, ik help je met de weg ernaartoe.

Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei, of een stap terug naar veiligheid

– Maslow –

Website / E-mail Laurie

Samenwerkingspartners: benVitaal | Afvallen met Afspraken


Cindy Tenbült / Dongen

In 2017 ben ik afgestudeerd als sportkundige en in 2020 heb ik de master Healthy Ageing Professional afgerond. Sinds september 2019 ben ik werkzaam als leefstijlcoach bij De Vennen Sport-en Gezondheidscentrum, waar ik ook mijn accreditatie voor leefstijlcoach heb behaald. Daarnaast ben ik werkzaam als Docent Health & Social Work, waarbij ik les geef over leefstijl en gezondheid.

Iedere kleine stap is een stap. Wat wil en kan je zelf veranderen? Hier wil ik samen met jou naar op zoek gaan om de beste versie van jezelf te zijn/worden. Waarbij je de kleine veranderingen duurzaam integreert in je dagelijks leven zodat ze vanzelfsprekend worden. Kijken naar mogelijkheden en naar het totaalplaatje van gezondheid staan daarbij centraal (positieve gezondheid).

Love yourself enough to live a healthy lifestyle.
Focus on the next step, not the whole staircase.

Website / E-mail Cindy


Marte Verhelst

In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en heb daarna Post HBO de opleiding sportfysiotherapie gevolgd. Mijn interesse binnen fysiotherapie ging steeds meer richting preventie en voeding. Vanuit daar ben ik de opleiding Leefstijlcoach gaan volgen. Vanuit onze praktijk Fysio Attent kan ik nu naast fysiotherapie en sportbegeleiding ook leefstijlcoaching aanbieden.

Samen met jou ga ik graag op zoek naar de beste versie van jezelf. Hierin is er geen ideaal plaatje waar die versie aan moet voldoen. Lekker in je vel en rust in lichaam en geest zijn hierbij het belangrijkste. Samen gaan wij op zoek hoe jijzelf je leefstijl kan veranderen. Wil jij graag met mij deze zoektocht starten, schrijf je dan nu in en zie ik je hopelijk snel!

When you make a choice, you change the future

Website


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden