« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoach in Dongen

Renate Gallé

Ik ben Renate Gallé en ik ben gediplomeerd Oefentherapeut Cesar sinds oktober 2015. Na het behalen van mijn diploma, ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Tilburg. Deze run ik tot op heden nog steeds. In december 2018 ben ik afgestudeerd als Leefstijlcoach op de AVLEG. In januari 2019 ben ik gestart met het CooL-traject. Dit doe ik nu al 2 jaar met veel plezier.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn eigen patronen leert herkennen en hier bewust van wordt. Daarnaast ga ik op zoek naar de vraag achter de vraag. Wat is de reden dat doelen nog niet bereikt zijn, wat speelt er zoal. Door het maken van kleinere stapjes en het krijgen van meer inzichten op allerlei vlakken, help ik jou naar een gezondere leefstijl.

You don’t need to have all the answers to start.
You just have to be willing to take the first step.

Website / Facebook


Laurie Roest

In 2018 heb ik de HBO opleiding Sport- en Bewegingseducatie afgerond en ben ik bij Sport- en Gezondheidscentrum de Vennen gaan werken, daar heb ik de accreditatie behaald om geregistreerd leefstijlcoach te worden. Naast CooL draai ik ook andere projecten met betrekking tot leefstijlverandering en geef ik beweeglessen. Ik werk elke dag aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Elke kleine stap die je maakt is een stap vooruit. Vanuit daar zal je de kracht vinden om door te zetten. De stappen die je maakt kies je zelf, daar horen geen kant-en-klare schema’s bij, want ieder lijf en ieders mogelijkheden zijn anders. Wat belangrijk is, is dat jij naast willen er ook echt voor kiest om te gaan werken aan jouw doel, ik help je met de weg ernaartoe.

Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei, of een stap terug naar veiligheid

– Maslow –

Website

Samenwerkingspartners: benVitaal | Afvallen met Afspraken


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden