« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Houten

Wineke Pronk / Houten

Werken met en voor mensen: als verpleegkundige heb ik geleerd hoe mooi en verrijkend anderen voor je kunnen zijn. Van adviseren naar aanleiding van ziekte, naar begeleiden als leefstijlcoach, om ziekte te voorkomen. Voor mij voelt dit als een heel logische stap om de ander gezonder, fitter en meer in balans te laten zijn. Zowel in het hoofd als in het lichaam.

Veranderen kost tijd, inspanning en energie. Het gaat met vallen en opstaan. Maar het kan als je het wil. Als je vertrouwen durft te hebben in jezelf. Soms is dat moeilijk. Ik wil je hier graag bij ondersteunen. Respect en gelijkwaardigheid zijn voor mij belangrijke uitgangspunten om aan de slag te gaan. Met geduld en humor hoop ik op een mooie samenwerking met jou.

Vertrouw jezelf: je kan het!

Website


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden