« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Lelystad

Annoesjka de Graaf / Lelystad

Altijd was overeten/overgewicht een ding. Op mijn 24e bereikte ik mijn zwaartepunt, 107,7 kilo. Het gevoel van falen ken ik dus. Ik kwam erachter dat diëten en streng lijnen niet de oplossing was naar een slanker lichaam of een gezonde relatie met eten en de weegschaal. Mijn opleidingen rondom coaching, voeding, vetverbranding en stress bevestigen dit volledig.

Na 5 jaar werken met klanten weet ik het zeker: Kijk naar jezelf als je slank/gezond wilt worden of een goede relatie met eten wilt ontwikkelen. Waarom doe je zoals je doet? Wanneer doe je wat? Hoe voel jij je? Creëer daarnaast de juiste randvoorwaarden: Meer rust en energie, hormonen in balans, een brein dat met jou meewerkt i.p.v. saboteert. Dan lukt veranderen!

Wees creatief, dan lukt alles.

Website / Facebook / Instagram / LinkedIn / E-mail Annoesjka


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden