« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in regio Maastricht en Meerssen

Frans Brouwers / Heijenrath


Bert Odekerken / Meerssen

Ik heb sedert 2011 een praktijk voor orthomoleculaire geneeskunde volgens de klinisch psycho neuro immunologie (kortweg: kpni). Ik begeleid mensen met chronische ziektebeelden ten gevolge van hun leefstijl. Ik heb een beweegstudio aan huis. Verder ben ik stoppen-met -rokencoach en muziekleraar toetsinstrumenten.

Ik werk volgens het principe van samenwerking, gezamenlijk op weg naar een positieve leefstijl. Daarin kunnen kleine stappen een groot resultaat opleveren. Stress en de impact op ons lichaam is een belangrijke component in mijn coaching. Alles heeft met energie te maken en balans in het leven. De rode draad van mijn coaching. Oplossingen om beter te functioneren.

Veranderen begint met de eerste stap.

Website / E-mail Bert


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden