« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoach in Made

Joyce Bloks 

Website / Facebook / InstagramE-mail Joyce


Gabi Hollants

Na mijn opleiding tot sportkundige en ruim 3 jaar als personal trainer, was ik op zoek naar meer. Ik had geleerd hoe mensen zouden moeten bewegen, eten, slapen en ontspannen. Maar tijdens mijn opleiding tot leefstijlcoach aan het AVLEG in 2020 leerde ik ook hoe je iemand optimaal kunt begeleiden naar het behalen van duurzame doelen.

Als coach vind ik het belangrijk om open en eerlijk te zijn. Oprecht te luisteren naar jouw verhaal en samen op zoek te gaan naar wat voor jou werkt. Ik zie ons coachingstraject dan ook als een zoektocht die we samen aangaan. Door de juiste vragen te stellen probeer ik jouw kracht naar boven te halen, zodat jij de regie kunt pakken en aan de slag kunt gaan met het behalen van jouw doelen.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

– Albert Einstein –

Website / Facebook / InstagramE-mail Gabi


Lisa Koot

In 2021 studeerde ik af aan de opleiding Sportkunde. Daarna richtte ik mij in mijn toenmalige baan op het opzetten van gezondheidsprojecten binnen een gemeente. Ik was hierin vaak een schakel, maar miste het contact met de mensen zelf. Daarom volgde ik de opleiding tot leefstijlcoach. Deze rondde ik begin 2023 af. Nu kan ik in mijn werk echt mijn passie kwijt.

Als leefstijlcoach ben ik jouw steuntje in de rug. We zoeken samen naar gedragsveranderingen die je kunt doorvoeren in jouw leven, maar jij bepaalt altijd zelf! Het is belangrijk te kijken naar wat jíj wil veranderen en wat ook bij jou en jouw leven past. Dit alles natuurlijk in een omgeving waar vertrouwen en plezier centraal staan.

Je hoeft niet de hele weg te zien om de eerste stap te zetten. 

Website / Facebook / InstagramE-mail Lisa


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden