« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoach in Made

Joyce Bloks / Made


Gabi Hollants / Made

Na mijn opleiding tot sportkundige en ruim 3 jaar als personal trainer, was ik op zoek naar meer. Ik had geleerd hoe mensen zouden moeten bewegen, eten, slapen en ontspannen. Maar tijdens mijn opleiding tot leefstijlcoach aan het AVLEG in 2020 leerde ik ook hoe je iemand optimaal kunt begeleiden naar het behalen van duurzame doelen.

Als coach vind ik het belangrijk om open en eerlijk te zijn. Oprecht te luisteren naar jouw verhaal en samen op zoek te gaan naar wat voor jou werkt. Ik zie ons coachingstraject dan ook als een zoektocht die we samen aangaan. Door de juiste vragen te stellen probeer ik jouw kracht naar boven te halen, zodat jij de regie kunt pakken en aan de slag kunt gaan met het behalen van jouw doelen.

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

– Albert Einstein –

Website / Facebook / InstagramE-mail Gabi


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden