« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Muiderberg

Ellen van Duijnen / Muiderberg

Wat leuk dat je mijn bio bekijkt! Ik ben sinds 2022 leefstijlprofessional. Door mijn ervaring met mijn ongezonde leefstijl in het verleden en het ombuigen daarvan naar gezonde leefstijl tot op de dag van vandaag, is het mijn passie om jou te begeleiden bij een gezonde leefstijl die bij jou past. Het heeft mij zoveel energie, vrolijkheid en fitheid opgeleverd.

Het verbeteren van je leefstijl gaat in kleine stappen. Iedere stap die je maakt is er één. Bij een gezonde leefstijl horen vaak nieuwe gewoonten en daarvoor is het nodig om ander gedrag aan te leren op meerdere vlakken. Dit hoef jij niet alleen te doen! Want juist een leefstijlcoach kan jou leren hoe jij je gewoonten kunt aanpassen zodat het een automatisme gaat worden.

Leefstijl is het nieuwe medicijn

Website / E-mail Ellen


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden