« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in regio Nijmegen

Marieke Kruissen / Heumen

Voeding en de weg die voeding in ons lichaam aflegt, inspireert me al van jongs af aan. Na diverse opleidingen als voedingskundige (HBO), was het de opleiding tot leefstijlcoach bij de AVLEG wat al de kennis heeft samengebracht. Na 20 jaar ervaring als ondernemer in de horeca, weet ik dat een week met onregelmatige werktijden een extra uitdaging is voor een gezonde leefstijl.

Als leefstijlcoach sta ik naast je om je de weg naar een gezondere leefstijl in kleine haalbare stappen te laten nemen. De groene omgeving en de sfeervolle ruimte met gezellige keukentafel zorgen voor de huiselijke sfeer.

Met bewustwording in de hoofdrol.

Website / E-mail Marieke


Frank Verkuylen / Nijmegen

Eind 2017 afgestudeerd aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Sinds 2019 Nijmegen bied ik de GLI CooL (Coaching op Leefstijl) aan. Eind dat jaar in Rotterdam de geaccrediteerde opleiding ‘Coachen in de transitionele ruimte’ succesvol afgerond. In hetzelfde jaar samen met mijn vrouw de coachpraktijk De Stap – Begeleiding en Coaching gestart.

Specialisme is coaching; niet 1 model/methode, maar de beste aanpak voor de coachee zoeken. Citaat uit het rapport van de Vereniging Arts en Leefstijl n.a.v. nominatie ‘Leefstijlprofessional van het jaar 2020′: “Hij kan erg goed luisteren, stelt de goede vragen, oordeelt niet en kan makkelijk verbinden. Hij luistert en helpt zonder de ander te belasten met adviezen.”

Stap voor stap inzicht krijgen in een gezondere leefstijl die bij je past.

Website / LinkedIn / E-mail Frank

Samenwerkingspartners: Leefstijlinterventie Nijmegen


Marieke de Wit / Nijmegen

Mijn naam is Marieke de Wit, bewegingsdeskundige en gecertificeerd leefstijlcoach. Sinds 2019 ben ik mijn eigen leefstijlcoachpraktijk begonnen in Nijmegen. Waaruit ik o.a. de GLI aanbied, maar ook regelmatig voor de klas sta. Ik werk graag samen met (zorg)professionals en ondernemers uit de omgeving zoals: fysiotherapeuten, diëtisten, huisartsen, sportcoaches en gemeente.

Ik zet mensen in hun eigen kracht. Door de intrinsieke motivatie te stimuleren en mensen het vermogen te geven om hun manier van leven zelf op een gezonde manier te sturen.
Geen zweverige methode, maar vanuit praktisch oogpunt meekijkend in iemands leven hoe hij of zij de eigen leefstijl kan verbeteren. Confronterend als dat nodig is, maar vooral jouw helpende hand.

Je hoeft geen ander mens te worden, om dingen eens anders aan te pakken.

Website / Facebook / LinkedIn


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden