« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Oosterhout

Mijntje Arts / Oosterhout

Ik ben Mijntje, fysiotherapeut bij Forza Fysiotherapie en leefstijlcoach. Samen met diëtist Marlijn zet ik je op het spoor van gezonde voeding. We brengen in kaart hoe je grip op je leefstijl kunt krijgen én gaan samen gedurende een half jaar bewegen in onze trainingszaal: Wij geloven in deze praktische uitvoering en dat maakt ons uniek in Oosterhout.

Het leven is fijn wanneer we ons fit voelen. Maar hoe word je fit in een druk leven met vele verleidingen? Waar haal je de energie vandaan, en wat doe je wanneer je motivatie je ontglipt? Ik help je in ons 2-jarig traject om in beweging te komen voor jouw gezondheid, daarbij geef ik je het ‘zetje’ om je leefstijl te veranderen. Met jouw inzet maken we samen de start!

Een reis van velen dagen, begint met één enkele stap.

Website / Facebook / Instagram /E-mail Mijntje

Samenwerkingspartners: ABC Diëtisten


Renate Boudewijns / Oosterhout

Na het afronden van mijn opleiding tot (kinder)leefstijlcoach en slaapcoach ben ik sinds 2014 betrokken bij de totstandkoming van het CooL-programma wat ik samen met een groep gedreven collega’s heb ontwikkeld. Inmiddels hebben we bewezen hoe effectief leefstijlcoaching is en ben ik heel trots op wat we bereikt hebben. Naast leefstijlcoach ben ik werkzaam als Coördinator leefstijl

Ik vind het belangrijk dat je als deelnemer dicht bij jezelf blijft. Ik leer je geen schoonheidsidealen of standaardadviezen te volgen, maar te ervaren waar jouw lijf het beste op reageert. Ben trots op jezelf en hoe je eruit ziet. Om te veranderen is het belangrijk om kritisch te kijken naar wat je doet, wat je kan en wat je wil veranderen. Jij hebt de regie en ik help je om keuzes te maken die bij jou passen.

Insanity is doing the same thing over and over again
and expecting different results.

– Albert Einstein –

E-mail Renate

Samenwerkingspartners


Corinne Buck / Oosterhout

Na een aantal jaar werken bij diverse organisaties in binnen- en buitenland, heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken. Ik heb het roer om gegooid en diverse opleidingen gevolgd op het gebied van voeding, stress, medische basiskennis, darmgezondheid en hormonen. Met deze kennis en mijn persoonlijke ervaring kan ik jou helpen om gezondere keuzes te maken.

Ik ben blij dat ik elke dag bezig mag zijn met voeding, gezondheid en mensen. Het leukste vind ik om naar het hele plaatje te kijken en samen uit te zoeken op welke gebieden jij gezondere keuzes kan maken. Als coach leef ik een tijdje met jou mee. Samen worden we meer bewust. Samen maken we betere keuzes. Samen houden we vol. Samen worden we beter. Als mens ben ik eerlijk, vriendelijk en oplossingsgericht. Je kan zowel in Oosterhout als in Ulvenhout het programma bij mij volgen.

Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Website / E-mail Corinne


Abigail François / Oosterhout

Begin 2020 verhuisde ik van België naar het mooie Brabant, de liefde achterna. Ik heb farmacie gestudeerd omdat ik wilde weten hoe medicijnen werken in ons lichaam. Met meer levenservaring op de teller, gaat mijn interesse steeds meer uit naar wat je zelf kan doen om je lichaam zo gezond mogelijk te houden. Daar wil ik mensen bij begeleiden! Zo werd ik leefstijlcoach.

Graag hoor ik van jou hoe jij in het leven staat en wat jouw motivatie is om juist nu je leefstijlroutines te onderzoeken en aan te pakken wat beter kan. Tijdens dit 2 jarig programma wil ik je ondersteunen en begeleiden om zelf de regie te nemen over je eigen gezondheid. We doen dat stapje voor stapje! Tot binnenkort?

Gezondheid is geen doel op zich, maar een middel, om dat te kunnen doen wat je leven betekenisvol maakt.

– Machteld Hubert (grondlegger van Positieve Gezondheid) –

LinkedIn / E-mail Abigail


Janneke Fransen / Oosterhout

Na het afronden van mijn studie tot opleidingskundige via omzwervingen in de zwembadwereld terecht gekomen bij de opleiding tot leefstijlcoach. Na deze opleiding afgerond te hebben ben ik gestart met mijn eigen praktijk als leefstijlcoach, stoppen-met-roken coach en trainer. Ik begeleid groepen in het programma Leefstijl in balans en individueel stoppen met roken.

Op een vriendelijke maar confronterende manier help ik jou om je gewoontes de baas te worden. Als moeder van jonge kinderen weet ik als geen ander hoe pittig het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden. Je wilt gezond eten, werken, vrienden zien, sporten, een goede partner zijn en daarnaast ben je er zelf ook nog. Ik help je graag om hier balans in te krijgen.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

– Pippi Langkous –

Website / Facebook / E-mail Janneke


Joey Kamstra – van Someren / Oosterhout


Bart Seijnder / Oosterhout

Ik help graag mensen die hun leefstijl willen veranderen en daar mee worstelen. Mijn eigen leefstijl is compleet anders dan 15 jaar geleden. daardoor ben ik een heel stuk lichter, gezonder en gelukkiger. Ik ben ook communicatietrainer. Ik leer mensen bijvoorbeeld ‘nee’ te zeggen, hun grenzen aan te geven en om te gaan met spanning en weerstand.

Ik ben een actieve, nieuwsgierige, positieve, doorzetter (dat zegt mijn vrouw ten minste ;)). Als ik mensen of groepen coach vind ik het belangrijk dat de sfeer goed, vertrouwd en veilig is en dat we actief aan de slag gaan: leren door te doen dus! In mijn coaching is veel aandacht voor op een leuke manier bewegen, lekker en gezond eten en ontspanning.

Van voornemen naar volhouden.

Website / E-mail Bart


Bianca Vos / Oosterhout

Ik heb een tijdje Psychologie gestudeerd, de HBO-V met goed resultaat afgerond en daarna de Post-HBO studies POH-GGz en Leefstijlcoaching gevolgd. Ik werk in 2 praktijken in Tilburg en Dongen en behandel daar mensen met psychische- en psycho-sociale problematiek. Sinds 2018 werk ik voor ZoHealthy als leefstijlcoach, stoppen-met-rokencoach en vanaf 2021 ook als slaapcoach

Ik wil samen met jou kijken hoe je een waardevol leven kan leiden, waarin je het beste uit jezelf kan halen. De regie over jouw gezondheid en welzijn ligt bij jou en ik help je graag om dat op een manier te doen die bij jou past. Ik kijk met je mee wat jij nodig hebt om gezonde keuzes te maken in het dagelijks leven, keuzes die bij jou passen en dus vol te houden zijn.

Life isn’t about waiting for the storm to pass..it’s learning to dance in the rain…
Geniet die dag!

Website / E-mail Bianca


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden