« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoach in Oostzaan

Suzanne de Vries / Oostzaan

Ik ben van origine (bekken)fysiotherapeut, in die hoedanigheid altijd bezig met gezond leven. De stap naar leefstijlcoach was dan ook makkelijk gemaakt, ik heb de opleiding tot leefstijlcoach aan de AVLEG met veel plezier gevolgd.

Als leefstijlcoach wil ik een belangrijke bijdrage leveren aan het uitbannen van welvaartsziekten als diabetes type II/ zwangerschapsdiabetes, obesitas, hart- en vaatziekten (zoals o.a hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol) die samenhangen met overgewicht, gebrek aan beweging, stress en verminderde slaap (zowel kwalitatief als kwantitatief).

Gezond genieten met de mensen om mij heen,
terwijl ik het juiste doe en een steun ben voor anderen.

Website / Instagram / Facebook 


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden