« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Raamsdonksveer

Bart Seijnder / Raamsdonksveer

Ik help graag mensen die hun leefstijl willen veranderen en daar mee worstelen. Mijn eigen leefstijl is compleet anders dan 15 jaar geleden. daardoor ben ik een heel stuk lichter, gezonder en gelukkiger. Ik ben ook communicatietrainer. Ik leer mensen bijvoorbeeld ‘nee’ te zeggen, hun grenzen aan te geven en om te gaan met spanning en weerstand.

Ik ben een actieve, nieuwsgierige, positieve, doorzetter (dat zegt mijn vrouw ten minste ;)). Als ik mensen of groepen coach vind ik het belangrijk dat de sfeer goed, vertrouwd en veilig is en dat we actief aan de slag gaan: leren door te doen dus! In mijn coaching is veel aandacht voor op een leuke manier bewegen, lekker en gezond eten en ontspanning.

Van voornemen naar volhouden.

Website / E-mail Bart


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden