« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Best, Veghel, Nuenen, Oirschot, Boekel

Anouk van Erp

In juli 2021 ben ik afgestuurd als algemeen fysiotherapeut en als fysiotherapeut gaan werken bij Best Fit Fysiotherapie. Waar ik nog steeds met alle liefde en plezier aan het werk ben. In 2022 heb ik de opleiding tot leefstijlcoach afgerond en houd ik me naast fysiotherapie ook bezig met het coachen op leefstijl.

Ik houd ervan om mensen te enthousiasmeren en te motiveren om het beste in zichzelf naar boven te halen. Ik weet hoe lastig leefstijlverandering kan zijn en hoe belangrijk het is om dit samen te doen. Met mijn hulp  ga je aan de slag met het vinden van de balans in jouw leefstijl: voeding, beweging, stress, ontspanning, slaap en positieve gezondheid.

Heb lief!

Website / E-mail Anouk


Myerle Hendrix

Sinds 2014 heb ik als fysiotherapeute mijn eigen bedrijf. In de eerste jaren heb ik me vooral gepresenteerd met de slogan ‘Een fysiotherapeute met een andere visie op het menselijk lichaam’. Door de jaren heen ben ik me bewuster geworden van de invloeden van buitenaf en merkte ik dat fysiotherapie alleen niet voldoende voor me was. Ik ben me gaan verdiepen in het holisme en vitaliteitstherapie.

Tijdens mijn leefstijl- en vitaliteitsworkshops kijk ik naar je voeding, je nachtrust en je energie, maar ook neem ik samen met jou je sociale activiteiten, lichamelijke rust en de zin van het leven onder de loep. Ik geloof dat deze elementen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, en bij een goede balans voor een optimaal GELUKKIG en GEZOND leven zorgen.

In 2015 ben ik voor het eerst moeder geworden en 1,5 jaar later mochten wij ons gezin uitbreiden. Ik was inmiddels 25 kg aangekomen en wist niet goed hoe ik de balans tussen moeder, partner en mezelf kon creëren. Ik raakte in een postnatale depressie, na heel wat therapie, gezond eten en goed timemanagement ben ik weer uit het dal gekomen.

Het allermooiste wat er is, is moeder worden. Maar na 9 maanden begeleid te worden door een verloskundige en 10 dagen kraamhulp val je daarna best wel in een gat. Oke je mag nog naar het consultatiebureau, maar daar hebben ze voornamelijk oog voor je kind en niet voor jou. Daarom wil ik jou ook als verse jonge moeder helpen om in het eerste jaar weer de balans te vinden en je kilo’s kwijt te raken.

Je lichaam goed voelen = je lichaam goed voelen

Website / Instagram / LinkedIn / E-mail Myerle


Maarten van Gerwen

Sinds juli 2019 ben ik met veel plezier werkzaam als fysiotherapeut bij NXTfysio in Best en Veghel. Ook heb ik de cursus tot leefstijltherapeut met succes afgerond. In mijn eindstage bij voetbalclub PSV heb ik al wat ervaring op mogen doen op het gebied van leefstijlinterventie.

Leefstijlinterventie is een traject van 2 jaar. Als coach tijdens dit traject geef ik de deelnemer niet het “recept” voor een goede leefstijl, maar ik begeleid ze persoonlijk op de gebieden voeding, slaap, stress en ontspanning. Ook de relatie tussen de thema’s wordt besproken.

Durf ook eens buiten de lijntjes te kleuren!

Website / E-mail Maarten 


Linda Schouten – Taal

Na mijn opleiding gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht ben ik een compleet andere richting opgegaan. Acht jaar heb ik veel mogen leren in het bedrijfsleven, en heb ik vooral ondervonden hoe belangrijk het is om dicht bij mezelf te blijven. Een connectie maken met andere mensen, sporten en gezondheid zijn de dingen waar ik echt energie van krijg.

Als coach laat ik je op een andere manier naar jouw wereld kijken. Middels, soms confronterende, vragen laat ik je nadenken over jouw eigen acties, denkbeelden, (leefstijl) patronen en keuzes die daarmee samen hangen. Jij leert bewust te kiezen wanneer je iets wel of niet wil doen zodat je grip krijgt op jouw (ongezonde) gewoontes.

Be water, my friend
– Bruce Lee –

Website / E-mail Linda


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden