« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoach in regio Land van Heusden en Altena

Lennart Marinissen / Wijk en Aalburg

Met mijn wortels diep in onderwijsland, ontdekte ik in 2019 het beroep leefstijlcoach. Mijn interesse was gewekt en in 2020 ben ik gestart met de opleiding tot leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid (AVLEG) in Ede, waar ik begin 2022 mijn diploma in ontvangst mocht nemen.

Sinds oktober 2022 bestaat mijn eigen onderneming ‘Samen Vitaal’ en help ik mensen met het bereiken van hun doelen en meer vitaliteit. Gezondheid is immers niet de afwezigheid van ziekte, maar juist de aanwezigheid van vitaliteit. Samen Vitaal staat voor duurzame gedragsverandering, persoonlijk contact, een inspirerende omgeving, een klankbord, de stok achter de deur.

Niet alleen, wel samen!

Website / LinkedIn / E-mail Lennart

Samenwerkingspartner: Altena Fysio+


Mariska Winckler – Bouman / Wijk en Aalburg

Tijdens mijn werk als doktersassistente zag ik duidelijk verbanden tussen leefstijl en gezondheid. Ik ben als diëtiste afgestudeerd met een Minor op Leefstijlverandering. In mijn praktijk zie ik: voeding maar ook leefstijl kan jouw medicijn zijn! Ik begeleid veel emotie-eters, patiënten met diabetes en hart- en vaatziekten, artrose, apneu, COPD en darmproblematiek.

Ik ga uit van jouw kracht, wat lukt je wél en wil jou daarbij steeds weer motiveren. Kennis is macht, dus ik breng graag mensen bij waarom iets wel of niet goed is. Bijvoorbeeld doordat je leert om etiketten te lezen kun je op lange termijn zelfredzaam zijn. Mijn passie ligt bij families gezonder maken, jong tot oud. De bonus is dat jij minder klachten hebt of minder medicatie nodig hebt.

Geniet van wat wél kan &
Tijdelijke oplossingen hebben tijdelijke resultaten!

Website / Facebook


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden