« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoach in regio Land van Heusden en Altena

Mariska Winckler – Bouman

Tijdens mijn werk als doktersassistente zag ik duidelijk verbanden tussen leefstijl en gezondheid. Ik ben als diëtiste afgestudeerd met een Minor op Leefstijlverandering. In mijn praktijk zie ik: voeding maar ook leefstijl kan jouw medicijn zijn! Ik begeleid veel emotie-eters, patiënten met diabetes en hart- en vaatziekten, artrose, apneu, COPD en darmproblematiek.

Ik ga uit van jouw kracht, wat lukt je wél en wil jou daarbij steeds weer motiveren. Kennis is macht, dus ik breng graag mensen bij waarom iets wel of niet goed is. Bijvoorbeeld doordat je leert om etiketten te lezen kun je op lange termijn zelfredzaam zijn. Mijn passie ligt bij families gezonder maken, jong tot oud. De bonus is dat jij minder klachten hebt of minder medicatie nodig hebt.

Geniet van wat wél kan &
Tijdelijke oplossingen hebben tijdelijke resultaten!

Website / Facebook


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden