« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoach in Rucphen, Zevenbergen

Carolien Botermans / Rucphen en Zevenbergen

Tijdens mijn HBO Sportkunde opleiding kreeg ik te maken met het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl. Hoewel dit voornamelijk gericht was op beweging, ben ik me verder gaan verdiepen in alle andere aspecten van een gezonde leefstijl. Na mijn HBO Sportkunde heb ik de Post HBO Leefstijlcoach gedaan. Tijdens deze opleiding heb ik inhoudelijk veel kennis opgedaan over de verschillende aspecten van leefstijl, maar ook op het gebied van coaching heb ik veel vaardigheden bijgeleerd.

Iedereen is anders maar iedereen is gemaakt om te bewegen. Mijn doel is om mensen duurzaam in beweging te brengen, waarbij ook de aspecten voeding en ontspanning een belangrijke rol spelen. Door de coachingsgesprekken gaan we samen aan de slag om te kijken naar een gezonde balans tussen duurzame beweging, juiste voeding en voldoende ontspanning. Ik begeleid graag iedereen die een stap wil maken naar een gezondere leefstijl. Tijdens de individuele coachingsgesprekken houd ik me bezig met alle aspecten van gezonde leefstijl waarbij ik kijk naar een persoonlijke passende balans in een gezonde leefstijl. Omdat ik naast leefstijlcoach ook binnen Dynamico werkzaam ben als fitnesstrainer, voedingscoach en masseur, kan ik  ook op andere aspecten samen met de cliënt het traject verder inhoud geven.

Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping. 

Website / E-mail Carolien


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden