« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoach in Utrecht

Anne van Faassen/ Utrecht

Al op jonge leeftijd ontdekte ik mijn passie voor houding, beweging en gezond leven. Mijn interesse in hoe iemand het meest effectief en gezond kan bewegen en leven groeide en ik koos voor de opleiding voor Oefentherapie Cesar. Daarna koos ik voor de opleiding tot Leefstijlcoach, omdat ik zag dat deze twee principes mooi op elkaar aansluiten en elkaar aanvullen.

Het verbeteren van je leefstijl gaat in kleine stappen. Iedere stap die je maakt is er een. Ik help je zoeken naar kleine veranderingen die voor jou passend zijn en begeleid je in het behouden van deze gezondere leefstijl.

The best investment you can ever make is in your own health.

Website / E-mail Anne


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden