« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Vlaardingen, Krimpen aan den Ijssel, Nieuwerkerk aan en Ijssel, Bergschenhoek en Monster

Anja Berkenvelder / Krimpen aan den Ijssel

Ik heb genetisch bepaalde obesitas (MC4-R gen) en ik ben mijn hele leven op zoek geweest geweest naar manieren om mijn gewicht onder controle te houden. Vanuit deze zoektocht kwam ik de opleiding tot leefstijlcoach tegen en besloot ik deze opleiding te volgen en aan de slag te gaan als CooL-coach, Tevens heb ik een beweeggroep opgericht voor mensen met overgewicht.

M.b.v. obesitas medicatie, tevens diabetes medicatie en een gezonde leefstijl lukt het mij nu om mijn gewicht in evenwicht te houden. Ik wil heel graag andere mensen helpen bij het vinden van een gezonde leefstijl die bij hen past, zodat zij ook hun leefstijl in balans krijgen. Door mijn persoonlijke ervaringen kan ik me goed inleven in de problematiek rondom obesitas.

Dik ben je niet voor de lol!
(Dr. Liesbeth van Rossum)

Website / Facebook / LinkedIn / E-mail Anja


Yvette van den Bulk / Bergschenhoek


Lieke Geluk / Bergschenhoek


Ayesha Krens / Nieuwerkerk aan den Ijssel

Een gezonde leefstijl is vaak de deur naar een leven met minder fysieke, mentale en sociale problematiek. De meesten hebben al diverse diëten versleten, met spetterende resultaten op vaak korte termijn. Maar veelal vinden de verloren kilo’s ons altijd weer terug. Ik ben na mijn opleidingen als oefentherapeut en personal trainer mij gaan ontwikkelen als leefstijlcoach.

De samenhang tussen bewegen, voeding en ontspanning is belangrijk voor een gezonde leefstijl. Ik begeleid mensen bij het aanpakken van lichamelijke klachten en een gezonde leefstijl. SLIMMER is geen crashdieet, onwerkbare leefregels of onhaalbare doelen. Ik kijk samen met jou naar welke gezonde leefstijl bij jou past, gebaseerd op jouw persoonlijke doelen.

Neem het heft in eigen hand en krijg meer regie over jouw eigen gezondheid!

Website / Facebook / E-mail Ayesha

Samenwerkingspartners: Diëtist Petra


Marieke van der Maas – van de Putte / Krimpen aan den Ijssel


Mariëlle Muis / Vlaardingen

Ik wil je graag helpen positieve veranderingen aan te brengen in je leefstijl zodat je je weer sterk en energiek voelt op je werk en thuis. Samen kijken we naar jouw situatie en onderzoeken wij waardoor je uit balans bent geraakt. Welke (vaak onbewuste) gewoontes op het gebied van voeding, bewegen, ontspanning, alcoholgebruik en wellicht roken zou je graag willen veranderen? Maar ook dagindeling, grenzen aangeven en herkennen van signalen zijn belangrijke onderwerpen.

Hoe fitter je bent des te minder risico je loopt op gezondheidsproblemen. Zeker in deze tijd is dat erg belangrijk. Ik geloof in preventie en eigen regie! Als je regie hebt over je eigen leven, weet je wat je valkuilen zijn en kun je hier beter mee omgaan. Als leefstijlcoach ondersteun ik  jou in de keuzes die je wilt maken zodat je het beste uit jezelf kunt halen!

Als je goed voor jezelf zorgt en je grenzen durft aan te geven, kun je beter met problemen omgaan

Website / E-mail Mariëlle 


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden