« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Vlaardingen, Krimpen aan den Ijssel, Bergschenhoek

Yvette van den Bulk


Lieke Geluk


Mariëlle Muis

Ik wil je graag helpen positieve veranderingen aan te brengen in je leefstijl zodat je je weer sterk en energiek voelt op je werk en thuis. Samen kijken we naar jouw situatie en onderzoeken wij waardoor je uit balans bent geraakt. Welke (vaak onbewuste) gewoontes op het gebied van voeding, bewegen, ontspanning, alcoholgebruik en wellicht roken zou je graag willen veranderen? Maar ook dagindeling, grenzen aangeven en herkennen van signalen zijn belangrijke onderwerpen.

Hoe fitter je bent des te minder risico je loopt op gezondheidsproblemen. Zeker in deze tijd is dat erg belangrijk. Ik geloof in preventie en eigen regie! Als je regie hebt over je eigen leven, weet je wat je valkuilen zijn en kun je hier beter mee omgaan. Als leefstijlcoach ondersteun ik  jou in de keuzes die je wilt maken zodat je het beste uit jezelf kunt halen!

Als je goed voor jezelf zorgt en je grenzen durft aan te geven, kun je beter met problemen omgaan

Website / E-mail Mariëlle 


Anja Berkenvelder

Ik heb genetisch bepaalde obesitas (MC4-R gen) en ik ben mijn hele leven op zoek geweest geweest naar manieren om mijn gewicht onder controle te houden. Vanuit deze zoektocht kwam ik de opleiding tot leefstijlcoach tegen en besloot ik deze opleiding te volgen en aan de slag te gaan als CooL-coach, Tevens heb ik een beweeggroep opgericht voor mensen met overgewicht.

M.b.v. obesitas medicatie, tevens diabetes medicatie en een gezonde leefstijl lukt het mij nu om mijn gewicht in evenwicht te houden. Ik wil heel graag andere mensen helpen bij het vinden van een gezonde leefstijl die bij hen past, zodat zij ook hun leefstijl in balans krijgen. Door mijn persoonlijke ervaringen kan ik me goed inleven in de problematiek rondom obesitas.

Dik ben je niet voor de lol!
(Dr. Liesbeth van Rossum)

Website / Facebook / LinkedIn / E-mail Anja


Marieke van der Maas – van de Putte


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden