« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Den Bosch, Oss, Rosmalen en Nieuwkuijk

Ellen Kant

Na eerst 20 jaar met veel plezier in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik mijn hart gevolgd en ben de opleiding Voeding & Diëtetiek gaan volgen. In 2014 afgestudeerd en mijn eigen praktijk opgestart. Vervolgens diverse post-HBO-opleidingen gedaan: voeding en diabetes, emotie-eten de baas, cognitieve gedragstherapie, leefstijlcoaching, koolhydraatbeperking, etc.

Alles draait om het vinden van balans in voeding, beweging, ontspanning en slaappatroon en het vinden van een leefstijl die bij jou past. Veel mensen zien op het gebied van voeding door de bomen het bos niet meer. Doordat ik Diëtist-Leefstijlcoach ben, gespecialiseerd in o.a.: diabetes, hart- en vaatziekten, darmproblematiek, ligt mijn meerwaarde op het gebied van voeding.

Eten is een noodzaak, bewust eten is een kunst

Website | Website | Facebook | LinkedIn 

Samenwerkingspartners: PuurGezond | Arts en Leefstijl | Zorgkaart


Susan van Kempen

Ik heb in Wageningen gestudeerd, bij de Consumentenbond en Humanitas gewerkt en ben vervolgens als leefstijlcoach (na een gedegen opleiding) voor mezelf gaan werken. Dat doe ik sinds januari 2018 met erg veel plezier! Inmiddels heb ik onder andere ervaring opgedaan met 1-op-1 coaching en workshops ontwikkeld en gegeven over diverse leefstijlthema’s.

Ik ervaar het belang van structuur, gezond eten, ontspanning, bewegen en goed slapen als maat voor mijn eigen fitheid. Door ervaringen in mijn eigen leven én mijn interesse in gezonde leefstijl is het mijn passie geworden om anderen te laten ervaren hoeveel je daarin zélf kunt doen. Ik stel me enthousiast, open, eerlijk en betrokken op, met de nodige kennis van zaken.

Doe wát je doet met plezier en vanuit passie, dát geeft positieve energie

Website | Website


Patricia Lottman

Als psycholoog leerde ik hoe fijn het is mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling. En als wetenschappelijk onderzoekster om de effectiviteit van behandelingen te beoordelen. Daarnaast heb ik als moeder van vijf kinderen uitgebreide praktijkervaring opgedaan met opvoeden. Nu zet ik mijn kennis en ervaring graag in voor de begeleiding van mensen naar een gezonde leefstijl!

Veel mensen hebben het druk en geen tijd voor uitgebreide dieet- en bewegingsprogramma’s die vaak niet effectief, tijdrovend en moeilijk te volgen zijn. Daarom gebruik ik alleen bewezen effectieve methodes, zodat we samen in makkelijke, kleine stapjes doelgericht naar een gezondere leefstijl kunnen toewerken. Thema’s waarmee ik werk zijn voeding, beweging, slaap en stress.

Mens sana in corpore sano 
(Een gezonde geest in een gezond lichaam)

– Juvenalis –

Website | E-mail Patricia | LinkedIn

Samenwerkingspartners: Leefstijlcoaching Den Bosch | Leefstijlcoaching Hart van Brabant |
Kennisinstituut – Federatie Medisch Specialisten


Patricia van Raak

Vanuit mijn persoonlijke ervaring met fors overgewicht ben ik me verder gaan ontwikkelen om te onderzoeken hoe ik op een professionele wijze andere mensen kan helpen om te leren om te gaan met een gezonde leefstijl. Hiervoor heb ik eerst verschillende algemene coach opleidingen gevolgd en vervolgens de opleiding tot leefstijlcoach.

Deelnemers hebben zelf de regie over hen traject. De deelnemer bepaalt zijn eigen doelen en werkt op eigen tempo op zijn/ haar manier aan deze doelen. Ik weet zelf wat het betekent om te zwaar te zijn en hoe moeilijk dit is om te veranderen. Ik vind het belangrijk om vanuit betrokkenheid, eerlijkheid en respect samen te kijken wat nodig is om tot verandering te komen.

Genieten van het leven, begint bij jezelf!

Website


Corine Roeters


Margaret Smit


Evert van Veldhuizen


Mireille van Veghel

Al meer dan twintig jaar ben ik werkzaam in de zorg als begeleider, als coach en in mijn huidige functie als Maatschappelijk Werker. In januari 2019 heb ik besloten mijn talenten in te zetten voor leefstijlcoaching via mijn eigen bedrijf Plan B in Den Bosch. In 2014 ben ik afgestudeerd als leefstijlcoach aan de Academie voor Gezondheid & Leefstijl. Als coach kijk ik met je mee om je bewustzijn te versterken en om een gezonde focus te krijgen. 

Wat zijn jouw innerlijke krachten en waar liggen jouw talenten? Maak ruimte voor jezelf! Samen gaan we kijken naar concrete doelen en haalbare stappen die aansluiten bij jouw behoeften, wensen en mogelijkheden. Ik als creatief denker en goede luisteraar, die zaken graag eenvoudig en overzichtelijke houdt, gaat jou daarin helpen. Kleine stapjes geven een groot effect. Zet jij die eerste stap?

Maak ruimte voor jezelf!

Website / LinkedIn / E-mail Mireille


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden