« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Den Bosch, Oss, Rosmalen, Schijndel, Heesch, Vught en Nieuwkuijk

Emelien Hagenaars / Den-Bosch

Ik heb jarenlang gewerkt als intensive care verpleegkundige en spoedeisende hulp verpleegkundige en ben ook leidinggevende geweest op deze afdelingen. Sinds 2021 ben ik geaccrediteerd leefstijlcoach en stoppen-met-roken coach. Mijn achtergrond als gespecialiseerd verpleegkundige neem ik mee in mijn coaching. Mede door mijn medische kennis kan ik je goed ondersteunen.

Ervaar je bijvoorbeeld stress, hoge werkdruk, word je niet uitgerust wakker of voel je je niet fit dan coach ik je door te kijken naar leefstijlaspecten zoals voeding, bewegen, slapen en ontspannen, op maat voor jou. Ook bij chronische aandoeningen (diabetes, darmproblemen), gewichtsproblemen en overgangsklachten kan ik, samen met jou, je veerkracht en welzijn verbeteren.

Positieve gezondheid!

Website / E-mail Emelien


Ellen Kant / Den-Bosch

Na eerst 20 jaar met veel plezier in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik mijn hart gevolgd en ben de opleiding Voeding & Diëtetiek gaan volgen. In 2014 afgestudeerd en mijn eigen praktijk opgestart. Vervolgens diverse post-HBO-opleidingen gedaan: voeding en diabetes, emotie-eten de baas, cognitieve gedragstherapie, leefstijlcoaching, koolhydraatbeperking, etc.

Alles draait om het vinden van balans in voeding, beweging, ontspanning en slaappatroon en het vinden van een leefstijl die bij jou past. Veel mensen zien op het gebied van voeding door de bomen het bos niet meer. Doordat ik Diëtist-Leefstijlcoach ben, gespecialiseerd in o.a.: diabetes, hart- en vaatziekten, darmproblematiek, ligt mijn meerwaarde op het gebied van voeding.

Eten is een noodzaak, bewust eten is een kunst

Website | Website | Facebook | LinkedIn 

Samenwerkingspartners: PuurGezond | Arts en Leefstijl | Zorgkaart


Monique van Krieken / Heesch

Mijn ervaring als leidinggevende en leefstijlcoach in de ouderenzorg hebben mij geleerd hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Een gezonde leefstijl helpt daarbij. In 2021 ben ik opgeleid tot leefstijlcoach bij Sonnevelt. Daarnaast ben ik ook Mindful Walk&Run Instructeur, OERademtrainer en ACT-coach in opleiding.

Mijn missie is mensen meer vitaliteit te laten ervaren. Vitaliteit staat voor “Zin in het leven”. Ik help jou op weg om je leefstijl aan te passen en meer vitaliteit te ervaren. Zodat je eigen leefstijl niet meer in de weg zit en je dagelijkse uitdagingen beter aankunt. Je doel bepaal je zelf. Anderen zeggen dat ik liefdevol confronteer, inzicht geef en prettig motiveer.

Doe wat je gelukkig maakt.

Website / Website

Samenwerkingspartner: Gezondheidscentrum Ceres


Barbara Nijhuis / Vlijmen en Nieuwkuijk


Patricia van Raak / Oss

Vanuit mijn persoonlijke ervaring met fors overgewicht ben ik me verder gaan ontwikkelen om te onderzoeken hoe ik op een professionele wijze andere mensen kan helpen om te leren om te gaan met een gezonde leefstijl. Hiervoor heb ik eerst verschillende algemene coach opleidingen gevolgd en vervolgens de opleiding tot leefstijlcoach.

Deelnemers hebben zelf de regie over hen traject. De deelnemer bepaalt zijn eigen doelen en werkt op eigen tempo op zijn/ haar manier aan deze doelen. Ik weet zelf wat het betekent om te zwaar te zijn en hoe moeilijk dit is om te veranderen. Ik vind het belangrijk om vanuit betrokkenheid, eerlijkheid en respect samen te kijken wat nodig is om tot verandering te komen.

Genieten van het leven, begint bij jezelf!

Website


Daniëlle Schrauwers / Den Bosch

Na een (WO-) studie klinische psychologie, heb ik de afgelopen jaren gewerkt binnen het bedrijfsleven (HR). Het begeleiden van teams en individuele medewerkers heeft mijn volle interesse en ben zodoende een eigen onderneming gestart van waaruit ik train & coach, beide op het gebied van de gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) CooL en (persoonlijk) leiderschap.

Mijn trainees en coachees weten zelf prima wat goed voor ze is, maar niet altijd waar te beginnen of hoe ze patronen moeten doorbreken. Daar begeleid ik ze graag bij; door te luisteren, ernaast te gaan staan en te spiegelen, vanuit vertrouwen en respect voor ieders verhaal.

Leef vanuit nieuwsgierigheid: draai eens aan een knop en zie wat er gebeurt

Website

Samenwerkingspartner: Leefstijlcoaching Den Bosch


Margaret Smit / Den Bosch 


Evert van Veldhuizen / Den Bosch

In mijn persoonlijke leven staat beweging symbool voor verandering en beleving, keuzes maken, doelen stellen, stappen zetten, voelen en ervaren, samen lopen, vastlopen, leren van fouten, steun en hulp vragen, en nieuwe wegen en paden durven bewandelen.

Als leefstijlcoach begeleid ik je in jouw aanpak naar je fitter, sterker, gezonder en weerbaarder voelen. We kijken samen naar wat jij wil, nodig hebt, wat er mogelijk nog in de weg staat en hoe je dat kunt oplossen. Jij hebt de regie en zet de stappen, groot of klein. Als coach ondersteun ik je met mijn kennis en ervaring. Samen op weg naar jouw doel, op jouw eigen weg, en in jouw tempo.

Jouw leven in beweging

Website Evert / Website Ellen Kant Voeding en Leefstijl


Mireille van Veghel / Schijndel

Al meer dan twintig jaar ben ik werkzaam in de zorg als begeleider, als coach en in mijn huidige functie als Maatschappelijk Werker. In januari 2019 heb ik besloten mijn talenten in te zetten voor leefstijlcoaching via mijn eigen bedrijf Plan B in Den Bosch. In 2014 ben ik afgestudeerd als leefstijlcoach aan de Academie voor Gezondheid & Leefstijl. Als coach kijk ik met je mee om je bewustzijn te versterken en om een gezonde focus te krijgen. 

Wat zijn jouw innerlijke krachten en waar liggen jouw talenten? Maak ruimte voor jezelf! Samen gaan we kijken naar concrete doelen en haalbare stappen die aansluiten bij jouw behoeften, wensen en mogelijkheden. Ik als creatief denker en goede luisteraar, die zaken graag eenvoudig en overzichtelijke houdt, gaat jou daarin helpen. Kleine stapjes geven een groot effect. Zet jij die eerste stap?

Maak ruimte voor jezelf!

Website / LinkedIn / E-mail Mireille


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden