« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Goirle, Gilze, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Udenhout, Rijen en Waalwijk

Karlijn van Beijsterveldt / Gilze

Sinds 2008 heb ik een cateringbedrijf en een enorme passie voor gezond eten. Gelukkig zijn, positief in het leven staan en op een fijne manier bezig zijn met je gezondheid zijn dingen die ik graag wil delen, vandaar de opleiding tot leefstijlcoach aan de Fontys. Met heel veel inzet, enthousiasme en passie ben ik graag jouw gids naar een gelukkiger en gezonder leven!

Ik wil echt samen met jou streven naar een positieve leefstijlverandering. Door alle gebieden (slaap, stress, voeding, beweging, ontspanning) goed in kaart te brengen kunnen we met kleine stapjes aan de slag. In een vertrouwde omgeving wil ik samen met jou werken aan weer gelukkig worden met jezelf, op een positieve manier en plezier gaan krijgen in ermee bezig zijn!

Wacht niet op een goede dag, maak er een!

Website / E-mail Karlijn


Inge van den Berg / Waalwijk

Ik ben sinds 2013 werkzaam als fysiotherapeute in verschillende werkomgevingen. Eigenlijk alles tussen het voetbalveld en het verpleeghuis heb ik in mogen werken. Uiteindelijk is mijn passie voor bewegen en de sport altijd naar voren gekomen. Naast dat ik zelf graag sport vind ik het tof om andere mensen hiermee aan te steken.

Ik werk graag vanuit een goede vertrouwensband. De band die ik opbouw met de patiënt/klant is erg waardevol voor de weg naar herstel of het uiteindelijke doel. Hier vandaan gaan we aan de slag, hard werken met oog voor kwaliteit.

Geloof dat je het kan.

Website /Facebook / Instagram / E-mail Inge


Bart Flipsen / Waalwijk

Ik heb veel ervaring in het coachen van mensen. In mijn rol als participatiecoach voor gemeentes maak ik mensen blij om ze weer mee te laten doen in de maatschappij. Als leefstijlcoach zet ik me graag in om samen met jou te kijken hoe je nu kunt komen tot ander gedrag. Wij mensen zijn gewoontedieren en kiezen vaak voor de bekende weg.

Ik help je graag, stap voor stap naar een gezondere leefstijl. Jij kiest bewust voor haalbare doelen op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap of ontspanning. Jij wordt weer blij en trots op jezelf wanneer je gewicht verliest, meer gaat bewegen en meer energie krijgt! Durf jij de uitdaging met mij aan?

Vandaag is de morgen waar je je gisteren druk over maakte.

Website / E-mail Bart

Samenwerkingspartners: Leefstijlcoaching Hart van Brabant


Wesley van Hemert / Loon op Zand en Kaatsheuvel

Wat leuk dat je mijn bio bekijkt! Ik ben sinds 2022 een officieel geaccrediteerde leefstijlprofessional. Na het behalen van mijn hbo-bachelor sportkunde ben ik gaan werken als leefstijlcoach in Breda, Kaatsheuvel en Loon op Zand. Hier help ik jou ontzettend graag met het behalen van jouw doelen en wensen omtrent leefstijl. Daarnaast houd ik mij bezig met leefstijl bij en na de ziekte kanker.

De drie onderwerpen die ik belangrijk vind om naar voren te laten komen in de coachingsessies zijn: praktisch gerichte tips, persoonlijke doelen implementeren en plezier nastreven. Lijkt mijn coachingstijl te passen bij jouw wensen of heb je toch nog wat vragen? Mail of bel mij vooral en dan bespreken wij gezamenlijk de opties!

Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt

Website / Facebook / Instagram / LinkedIn / E-mail Wesley


Janneke Hermsen / Rijen


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden