« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in regio Gouda

Marcia Backer


Ellen Boes


Dick Bouwman


Bertina van Dolder

Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd kreeg. Dat weet je allang. Je wilt het anders. Diëten en lijnen werkt niet. Weg met die frustrerende jojo weegschaal. Je wilt je richten op je gezondheid en op blijvende leefstijlverandering. 

Ik ben Bertina van Dolder, een ervaren en gecertificeerd leefstijlcoach in mijn praktijk Het Leefstijlburo. Al  meer dan 12 groepen deelnemers heb ik binnen GLI CooL begeleid naar gezonder leven door praktische handvatten in gedrag en mindset. Zodat je van weten naar doen gaat. Misschien iets voor jou?

In CooL stappen we uit de dwingende klem van wilskracht, discipline en dieetregels. Ik begeleid je in het bepalen wat je nu écht belangrijk vindt. Wat voor iemand wil je zijn in je leefstijl? Hoe ziet dat er uit in gedrag? Wat zie ik je dan doen? We gaan oefenen en experimenteren met kleine haalbare stapjes die passen in jouw leven. Successen vieren en meer doen van wat wél werkt. Zodat je het blijft doen. Of het nu in beweging, voeding, slaap of ontspanning is, jij bepaalt wat je wilt veranderen en oefenen. Je vaart je eigen koers. En natuurlijk komt er een moment van terugval, dat is heel normaal in een veranderingsproces. Je bent geen mislukking, je bent menselijk. Juist dan oefen je met de strategieën die je hebt geleerd om terug op koers te stappen. Zodat je gezonder leert leven. Niet voor even maar voor het leven.

Als je focus op resultaat zul je niet veranderen. Als je focust op verandering zul je resultaat zien.

Website / LinkedIn / Instagram / YouTube / E-mail Bertina

Samenwerkingspartner: Powerwalkingclub Gouda / Partner Preventieakkoord Gouda


Cora Heppe


Natalie Hofman

Ik ben in 2015 afgestudeerd als fysiotherapeute en ik heb mij daarna gespecialiseerd in de geriatrie. Hier begeleid ik mensen om een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te behouden of onderhouden, ondanks de beperkingen die sommige ziektes en het ouder worden met zich mee brengen.

Ontspanning, slaap, voeding en bewegen zijn belangrijke factoren voor een gezonde levensstijl. Het is fijn om iemand zijn kennis over deze onderwerpen te vergroten en te motiveren om naar een zo optimaal mogelijk en gezonde levensstijl te werken.

Website / E-mail Natalie


Andrea Hoogland


Margôt van Kampen

Als fysiotherapeut en leefstijlcoach heb ik al vele jaren ervaring in het coachen op balans. Balans in bewegen en verkrijgen van fysieke klachten. Balans in belasting en belastbaarheid en hoe kan ik doseren en organiseren in mijn werkzaamheden. Verdieping gemaakt in wat voeding betekent voor het functioneren van je lichaam en hoe je energie kan overhouden.

De mens is uniek gemaakt en lichaam en geest zijn één. Het leven is een zoektocht naar balans in al zijn facetten. Samen met de cliënt hiernaar op zoek gaan, is mijn passie!


“Pluk de dag”
Wat op je pad komt, komt niet voor niets. 
Zoek het positieve in de boodschap

Website

Samenwerkingspartners: Gabriëlle Frijns (diëtist) / Patricia Vermeulen (diëtist) 


Krista van Kempen


Bjorn Kraaijer


Robin Noomen

Onvoldoende lichaamsbeweging, stress, ongezonde voeding, roken of gewoon niet weten wat (on)gezond is; in mijn werk als fysiotherapeut behandel ik veelvuldig mensen waarbij hun leefstijl een (mede)oorzaak is van hun lichamelijke klachten. Ik besloot dat ik deze problemen bij de kern aan wilde pakken door coaching op leefstijl!

Het leven is een fascinerende reis waarbij veel keuzes horen. Door te kiezen voor investeringen in uw leefstijl op het gebied van beweging, voeding, slaap, ontspanning, mindset en zingeving wordt (of blijft) het leven een avontuur vol mogelijkheden in plaats van een lijdensweg vol obstakels.

Organisatie van uw leefstijl; een investering die zich altijd uitbetaalt!

Website / E-mail Robin


Sharon Overbeek


Annemieke Oudijk

Ik ben sinds 2003 werkzaam bij FysioVisiq als fysiotherapeute, oedeemtherapeute en sinds kort ook als leefstijlcoach. Ik ben aangesloten bij het Chronisch ZorgNet en OncoNet. Ook begeleid ik onze sportgroepen en geef ik af en toe een lesje Pilates.

Bij FysioVisiq zijn er 4 therapeuten die het programma gaan begeleiden. Allen zijn we opgeleid tot leefstijlcoach. Wij gaan ons met name bezighouden met de beweging en het gedrag. Wij hopen zo mensen te helpen tot een gezondere leefstijl en het vinden van plezier in bewegen. 

Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn is wat je doet.

Website


Tanja Rietveld – te Poele


Fabian Rood


Bas Spruijt

Ik ben Bas Spruijt, sinds 2017 afgestudeerd fysiotherapeut en sindsdien werkzaam bij Fysiotherapie Oudewater. In 2019 heb ik de HBO-opleiding Leefstijlcoach afgerond en in 2021 ben ik gestart met de specialisatie sportfysiotherapie.

Ik ben ervan overtuigd dat je leefstijl, en de mate waarin sport en bewegen daarin thuishoort, van invloed is op je fysieke en mentale gezondheid. Ik vind het een uitdaging om je te ondersteunen bij het vinden van de balans tussen bewegen, voeding, slapen en ontspanning zodat je weer energiek en fit in het leven staat en kan genieten van elke dag.

Geniet van het leven en maak van elke dag een mooie dag! 

Website

Samenwerkingspartner: Oudewater Vitaal


Michelle Terpstra


Samentha Verboon


Daphne Vergeer


Sander Wagemaker


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden