« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Sprang-Capelle en Udenhout

Michael Gerritse

Ik ben Michael, aangenaam :). Na jarenlang met veel plezier gewerkt te hebben als teamcoach in het bedrijfsleven, had ik de behoefte om meer bezig te zijn met de wensen en behoeften van individuele mensen en minder met aandeelhouders en jaarcijfers. Vandaar dat ik in 2020 gestart ben als leefstijlcoach en hier iedere dag nog enorm veel voldoening uit haal.

Al heel lang heb ik interesse in de balans tussen beweging, voeding en ontspanning. Ik merkte dat als één van deze dingen niet klopte, ik daar last van had. De zoektocht naar deze balans heb ik ‘de beste versie van mezelf’ genoemd. En omdat ik mijn kennis graag deel was de stap naar leefstijlcoaching snel gezet. Samen succesvol, dat is waar ik voor sta.

Samen succesvol!

Website / LinkedIn / E-mail Michael

Samenwerkingspartners: Into Motion / Prime Time Club


Bianca Lieffering


Ingrid Witlox

Vanuit mijn studie Psychologie ben ik als mediaonderzoeker aan de slag gegaan. Een burn-out dwong me tot zelfreflectie en om terug naar de kern te gaan; écht iets kunnen betekenen voor anderen. Naast opleidingen tot Kinder- en Mediacoach heb ik in 2019 de registeropleiding tot Leefstijlcoach afgerond. Hiermee is voor mij de cirkel rond.

Graag begeleid ik je naar het punt waarop je zoveel mogelijk zelfregie ervaart over je gezondheid en geluk. Mijn manier van coachen is motiverend, inspirerend, warm, no-nonsense en met humor. Niet alleen een nieuwe lifestyle, ook een nieuwe mindstyle. Met nadruk op betere keuzes maken en klein geluk. Specialismen: mindset, stress & geluk, kids & jeugd, media(welzijn).

You’re braver than you believe, stronger than you seem, and smarter than you think.

– Winnie the Pooh –

Website 

Samenwerkingspartners: Stresswise Tilburg en Den Bosch | Leefstijlcoaching Hart van Brabant


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden