« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Tilburg, Goirle, Gilze, Rijen en Waalwijk

Karlijn van Beijsterveldt

Sinds 2008 heb ik een cateringbedrijf en een enorme passie voor gezond eten. Gelukkig zijn, positief in het leven staan en op een fijne manier bezig zijn met je gezondheid zijn dingen die ik graag wil delen, vandaar de opleiding tot leefstijlcoach aan de Fontys. Met heel veel inzet, enthousiasme en passie ben ik graag jouw gids naar een gelukkiger en gezonder leven!

Ik wil echt samen met jou streven naar een positieve leefstijlverandering. Door alle gebieden (slaap, stress, voeding, beweging, ontspanning) goed in kaart te brengen kunnen we met kleine stapjes aan de slag. In een vertrouwde omgeving wil ik samen met jou werken aan weer gelukkig worden met jezelf, op een positieve manier en plezier gaan krijgen in ermee bezig zijn!

Wacht niet op een goede dag, maak er een!

Website / E-mail Karlijn


Kiek Boelaars

Na de sportacademie heb ik Kwidam women’s health club opgericht en ben op die manier jaren in de sport werkzaam. Mijn werkveld heb ik gaandeweg uitgebreid. Als voedingsconsulent en leefstijlcoach begeleid ik mensen naar een gezondere en fittere leefstijl die bij hen past.

Ik kom het regelmatig tegen, zowel bij mijzelf als bij andere vrouwen: ik wil wat kilo’s kwijt, ik wil een beetje fitter worden, …Reële doelen, alleen lukt het niet. Wat gaat hier fout? De stappen zijn te groot! Als je de lat te hoog legt, ga je er makkelijk onderdoor. Dus ga jij op zoek naar die veranderingen die bij jou passen en ik ondersteun je daarbij.

Ruimte voor vrouwen om te werken op eigen niveau en
uitgedaagd te worden je grenzen te verleggen.

Website 


Géjanne Bongers-Menkveld

Ik heb veel werkervaring als diëtist opgedaan bij diverse organisaties, zoals Thuiszorg, GGZ en zelfstandige praktijken. Een mooie aanvulling op mijn jarenlange werkervaring was mijn diploma Leefstijlcoach om zo de cliënt nog beter te kunnen coachen naar een gezonde(re) leefstijl. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk Eet- en Leefcoach Géjanne in Tilburg Reeshof.

Voor mij staat goed luisteren naar de cliënt centraal. Van daaruit zal met de cliënt worden besproken wat nodig is om zijn of haar doelen te bereiken. Verhogen van kennis en inzicht en bewustwording is hierbij essentieel. Uiteindelijk zal de cliënt zelf keuzes maken en stap voor stap laagdrempelige en haalbare afspraken maken, waarbij ik positief gedrag zal aanmoedigen.

Denk positief, focus op mogelijkheden en mooie dingen gebeuren.
Stap voor stap naar een gezonder leven!

Website 

Samenwerkingspartners: Gezondheidscentrum Reeshof | Leefstijlcoaching Hart van Brabant 

 


Heidy Chahid van den Dungen


Bart Flipsen

Ik heb veel ervaring in het coachen van mensen. In mijn rol als participatiecoach voor gemeentes maak ik mensen blij om ze weer mee te laten doen in de maatschappij. Als leefstijlcoach zet ik me graag in om samen met jou te kijken hoe je nu kunt komen tot ander gedrag. Wij mensen zijn gewoontedieren en kiezen vaak voor de bekende weg.

Ik help je graag, stap voor stap naar een gezondere leefstijl. Jij kiest bewust voor haalbare doelen op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap of ontspanning. Jij wordt weer blij en trots op jezelf wanneer je gewicht verliest, meer gaat bewegen en meer energie krijgt! Durf jij de uitdaging met mij aan?

Vandaag is de morgen waar je je gisteren druk over maakte.

Website / E-mail Bart

Samenwerkingspartners: Leefstijlcoaching Hart van Brabant


Renate Gallé

Ik ben Renate Gallé en ik ben gediplomeerd Oefentherapeut Cesar sinds oktober 2015. Na het behalen van mijn diploma, ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Tilburg. Deze run ik tot op heden nog steeds. In december 2018 ben ik afgestudeerd als Leefstijlcoach op de AVLEG. In januari 2019 ben ik gestart met het CooL-traject. Dit doe ik nu al 2 jaar met veel plezier.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn eigen patronen leert herkennen en hier bewust van wordt. Daarnaast ga ik op zoek naar de vraag achter de vraag. Wat is de reden dat doelen nog niet bereikt zijn, wat speelt er zoal. Door het maken van kleinere stapjes en het krijgen van meer inzichten op allerlei vlakken, help ik jou naar een gezondere leefstijl.

You don’t need to have all the answers to start.
You just have to be willing to take the first step.

Website / Facebook / E-mail Renate


Michael Gerritse

Ik ben Michael, aangenaam :). Na jarenlang met veel plezier gewerkt te hebben als teamcoach in het bedrijfsleven, had ik de behoefte om meer bezig te zijn met de wensen en behoeften van individuele mensen en minder met aandeelhouders en jaarcijfers. Vandaar dat ik in 2020 gestart ben als leefstijlcoach en hier iedere dag nog enorm veel voldoening uit haal.

Al heel lang heb ik interesse in de balans tussen beweging, voeding en ontspanning. Ik merkte dat als één van deze dingen niet klopte, ik daar last van had. De zoektocht naar deze balans heb ik ‘de beste versie van mezelf’ genoemd. En omdat ik mijn kennis graag deel was de stap naar leefstijlcoaching snel gezet. Samen succesvol, dat is waar ik voor sta.

Samen succesvol!

Website / LinkedIn / E-mail Michael

Samenwerkingspartners: Into Motion / Prime Time Club


Janneke Hermsen


Lauren K. Jenkins

In aanvulling op een studie Bedrijfseconomie en werkervaringen in de zakelijke dienstverlening (o.a. als projectmanager) heb ik in 2019 de opleiding Leefstijlcoach gevolgd. Met veel plezier begeleid ik inmiddels tientallen deelnemers van het Overgewicht te lijf programma in Goirle en Tilburg. Tevens kun je bij me terecht voor 1-op-1 begeleiding en online leefstijlcursussen.

Als werkende moeder en leefstijlcoach staat een gezonde leefstijl voor mij centraal. Het stelt me in staat om fit, vrolijk, uitgerust en energiek te zijn zodat ik de dingen kan doen die voor mij belangrijk zijn. Een gestructureerde basis, focus en concrete doelen helpen mij om Gezond & Gelukkig te Genieten! Wil jij dit ook? Ik help je met passie & plezier op weg!

If you change nothing, nothing will change

Website / Facebook / InstagramE-mail Lauren

Samenwerkingspartners: Leefstijlcoaching Hart van Brabant


Dave Kuppers

Na het afronden van de Academie Lichamelijke Opvoeding en de Opleiding Fysiotherapie ben ik sinds 2006 werkzaam als fysiotherapeut en coach ik mensen naar een gezondere leefstijl. Door middel van het programma ‘Overgewicht te lijf’ begeleid ik de deelnemers in kleine stapjes naar een duurzame verbetering van de gezondheid en hoop ik wezenlijk iets toe te kunnen voegen aan een mooi gezond leven.

Op onze locaties in het gezondheidscentrum Binnenstad en BeweegR in het Spoorpark van Tilburg werk ik intensief samen met de huisartsen, diëtisten, fysiotherapeuten en trainers.

Een grens is eigenlijk een wens om verder te gaan.
– Loesje –

Website / E-mail Dave


Judith Nijssen

Meer energie, een fitter gevoel, een betere gezondheid, lekkerder in mijn vel, meer zelfvertrouwen én een leuker leven. Dát leverde in beweging komen mij op en wil ik jou óók laten ervaren. Zowel letterlijk, door daadwerkelijk meer te bewegen, als figuurlijk, door het aanpakken van minder gezonde gewoontes.

Meer bewegen, puur en lekker eten, genoeg slaap en tijd voor ontspanning. Op een manier die bij jou past. Dit lukt je als je hier de tijd voor neemt, genoeg kleine stapjes zet en een haalbaar doel voor ogen hebt. Alleen dán kom je héél ver! Ik ondersteun je daar graag bij. Neem contact met me op voor meer informatie.

In beweging komen, geeft energie!

E-mail Judith

Samenwerkingspartners: Leefstijlcoaching Hart van Brabant


Kinzie Pulles

Sinds 2014 werk ik met heel veel plezier als diëtist, in 2018 ben ik daarnaast ook afgestudeerd als leefstijlcoach. In de afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd op meerdere gebieden. O.a. hart en vaatziekten, diabetes, COPD, het koolhydraatarme dieet en maag, darm en leverziekten.

Ik help u graag bij het aanpassen van uw eet- en leefpatroon. Ik vind het belangrijk dat u dit op een manier doet die bij u past. We gaan op zoek naar de juiste balans tussen voeding, beweging, slaap en ontspanning. Stap voor stap kijken we naar de aanpassingen in uw leefstijl die voor u het meest geschikt zijn, zodat u deze ook op de lange termijn kunt volhouden.

Je kunt de golven niet tegenhouden. Maar je kunt wel leren surfen.

– Khaled Hosseini –

Website / Facebook / E-mail Kinzie


Corine Strijbosch

Vanuit mijn werk als leidinggevende in de kinderopvang, het welzijnswerk en het ziekenhuis heb ik een brede ervaring als coach. In 2020 ben ik als leefstijlcoach afgestudeerd. Met veel enthousiasme en zin ga ik het programma Leefstijl in balans – CooL aanbieden! 

Een gezonde, fitte versie van jezelf worden, dat gun ik iedereen! Samen kijken we wat voor jou persoonlijk werkt en hoe je dat gaat bereiken. We maken een doordacht plan, zodat jij doelgericht en met een gezonde dosis doorzettingsvermogen aan de slag kunt gaan. 

Gezondheidswinst, daar maak ik me sterk voor!

Geloof in jezelf en alles wat je bent!

Website / Facebook / InstagramLinkedIn / E-mail Corine

Samenwerkingspartners: Leefstijlcoaching Hart van Brabant


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden