« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Tilburg, Goirle en Rijen

Kiek Boelaars

Na de sportacademie heb ik Kwidam women’s health club opgericht en ben op die manier jaren in de sport werkzaam. Mijn werkveld heb ik gaandeweg uitgebreid. Als voedingsconsulent en leefstijlcoach begeleid ik mensen naar een gezondere en fittere leefstijl die bij hen past.

Ik kom het regelmatig tegen, zowel bij mijzelf als bij andere vrouwen: ik wil wat kilo’s kwijt, ik wil een beetje fitter worden, …Reële doelen, alleen lukt het niet. Wat gaat hier fout? De stappen zijn te groot! Als je de lat te hoog legt, ga je er makkelijk onderdoor. Dus ga jij op zoek naar die veranderingen die bij jou passen en ik ondersteun je daarbij.

Ruimte voor vrouwen om te werken op eigen niveau en
uitgedaagd te worden je grenzen te verleggen.

Website 


Géjanne Bongers-Menkveld

Ik heb veel werkervaring als diëtist opgedaan bij diverse organisaties, zoals Thuiszorg, GGZ en zelfstandige praktijken. Een mooie aanvulling op mijn jarenlange werkervaring was mijn diploma Leefstijlcoach om zo de cliënt nog beter te kunnen coachen naar een gezonde(re) leefstijl. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk Eet- en Leefcoach Géjanne in Tilburg Reeshof.

Voor mij staat goed luisteren naar de cliënt centraal. Van daaruit zal met de cliënt worden besproken wat nodig is om zijn of haar doelen te bereiken. Verhogen van kennis en inzicht en bewustwording is hierbij essentieel. Uiteindelijk zal de cliënt zelf keuzes maken en stap voor stap laagdrempelige en haalbare afspraken maken, waarbij ik positief gedrag zal aanmoedigen.

Denk positief, focus op mogelijkheden en mooie dingen gebeuren.
Stap voor stap naar een gezonder leven!

Website 

Samenwerkingspartners: Gezondheidscentrum Reeshof | Leefstijlcoaching Hart van Brabant 

 


Heidy Chahid


Janneke Hermsen


Lauren K. Jenkins

In aanvulling op een studie Bedrijfseconomie en werkervaringen in de zakelijke dienstverlening (o.a. als projectmanager) heb ik in 2019 de opleiding Leefstijlcoach gevolgd. Met veel plezier begeleid ik inmiddels tientallen deelnemers van het Overgewicht te lijf programma in Goirle en Tilburg. Tevens kun je bij me terecht voor 1-op-1 begeleiding en online leefstijlcursussen.

Als werkende moeder en leefstijlcoach staat een gezonde leefstijl voor mij centraal. Het stelt me in staat om fit, vrolijk, uitgerust en energiek te zijn zodat ik de dingen kan doen die voor mij belangrijk zijn. Een gestructureerde basis, focus en concrete doelen helpen mij om Gezond & Gelukkig te Genieten! Wil jij dit ook? Ik help je met passie & plezier op weg!

If you change nothing, nothing will change

Website / Facebook / InstagramE-mail Lauren

Samenwerkingspartners: Leefstijlcoaching Hart van Brabant


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden