« terug naar vorige pagina

Onze leefstijlcoaches in Tilburg

Géjanne Bongers-Menkveld / Tilburg

Ik heb veel werkervaring als diëtist opgedaan bij diverse organisaties, zoals Thuiszorg, GGZ en zelfstandige praktijken. Een mooie aanvulling op mijn jarenlange werkervaring was mijn diploma Leefstijlcoach om zo de cliënt nog beter te kunnen coachen naar een gezonde(re) leefstijl. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk Eet- en Leefcoach Géjanne in Tilburg Reeshof.

Voor mij staat goed luisteren naar de cliënt centraal. Van daaruit zal met de cliënt worden besproken wat nodig is om zijn of haar doelen te bereiken. Verhogen van kennis en inzicht en bewustwording is hierbij essentieel. Uiteindelijk zal de cliënt zelf keuzes maken en stap voor stap laagdrempelige en haalbare afspraken maken, waarbij ik positief gedrag zal aanmoedigen.

Denk positief, focus op mogelijkheden en mooie dingen gebeuren.
Stap voor stap naar een gezonder leven!

Website 

Samenwerkingspartners: Gezondheidscentrum Reeshof | Leefstijlcoaching Hart van Brabant 


Heidy Chahid van den Dungen / Tilburg


Renate Gallé / Tilburg

Ik ben Renate Gallé en ik ben gediplomeerd Oefentherapeut Cesar sinds oktober 2015. Na het behalen van mijn diploma, ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Tilburg. Deze run ik tot op heden nog steeds. In december 2018 ben ik afgestudeerd als Leefstijlcoach op de AVLEG. In januari 2019 ben ik gestart met het CooL-traject. Dit doe ik nu al 2 jaar met veel plezier.

Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn eigen patronen leert herkennen en hier bewust van wordt. Daarnaast ga ik op zoek naar de vraag achter de vraag. Wat is de reden dat doelen nog niet bereikt zijn, wat speelt er zoal. Door het maken van kleinere stapjes en het krijgen van meer inzichten op allerlei vlakken, help ik jou naar een gezondere leefstijl.

You don’t need to have all the answers to start.
You just have to be willing to take the first step.

Website / Facebook / E-mail Renate


Michael Gerritse / Tilburg

Ik ben Michael, aangenaam :). Na jarenlang met veel plezier gewerkt te hebben als teamcoach in het bedrijfsleven, had ik de behoefte om meer bezig te zijn met de wensen en behoeften van individuele mensen en minder met aandeelhouders en jaarcijfers. Vandaar dat ik in 2020 gestart ben als leefstijlcoach en hier iedere dag nog enorm veel voldoening uit haal.

Al heel lang heb ik interesse in de balans tussen beweging, voeding en ontspanning. Ik merkte dat als één van deze dingen niet klopte, ik daar last van had. De zoektocht naar deze balans heb ik ‘de beste versie van mezelf’ genoemd. En omdat ik mijn kennis graag deel was de stap naar leefstijlcoaching snel gezet. Samen succesvol, dat is waar ik voor sta.

Samen succesvol!

Website / LinkedIn / E-mail Michael

Samenwerkingspartners: Into Motion / Prime Time Club / Fysiotherapie Van Sambeek


Dave Kuppers / Tilburg

Na het afronden van de Academie Lichamelijke Opvoeding en de Opleiding Fysiotherapie ben ik sinds 2006 werkzaam als fysiotherapeut en coach ik mensen naar een gezondere leefstijl. Door middel van het programma ‘Leefstijl in balans’ begeleid ik de deelnemers in kleine stapjes naar een duurzame verbetering van de gezondheid en hoop ik wezenlijk iets toe te kunnen voegen aan een mooi gezond leven.

Op onze locaties in het gezondheidscentrum Binnenstad en BeweegR in het Spoorpark van Tilburg werk ik intensief samen met de huisartsen, diëtisten, fysiotherapeuten en trainers.

Een grens is eigenlijk een wens om verder te gaan.
– Loesje –

Website / E-mail Dave


Judith Nijssen / Tilburg

Meer energie, een fitter gevoel, een betere gezondheid, lekkerder in mijn vel, meer zelfvertrouwen én een leuker leven. Dát leverde in beweging komen mij op en wil ik jou óók laten ervaren. Zowel letterlijk, door daadwerkelijk meer te bewegen, als figuurlijk, door het aanpakken van minder gezonde gewoontes.

Meer bewegen, puur en lekker eten, genoeg slaap en tijd voor ontspanning. Op een manier die bij jou past. Dit lukt je als je hier de tijd voor neemt, genoeg kleine stapjes zet en een haalbaar doel voor ogen hebt. Alleen dán kom je héél ver! Ik ondersteun je daar graag bij. Neem contact met me op voor meer informatie.

In beweging komen, geeft energie!

E-mail Judith

Samenwerkingspartners: Leefstijlcoaching Hart van Brabant


Petra Nwafor / Tilburg

In 2004 ben ik afgestudeerd als diëtist en heb 12 jaar in een grote huisartsenpraktijk in Rotterdam gewerkt en in een ziekenhuis met mensen met diabetes en darmklachten. Toen ik verhuisde naar het zuiden wilde ik mijn eigen praktijk starten en doen wat ik het allerliefste als werk doe: leefstijlcoaching!

Mijn meerwaarde ligt als diëtist op het gebied van voeding, maar een gezonder leven is op zoveel meer vlakken te winnen. Als leefstijlcoach kan ik je helpen om jouw doelen te halen door samen plannetjes te maken en uit te werken. Want een doel zonder plan blijft maar een wens. Plan voor succes!

Je hebt maar 1 lijf, maak het prettig om erin te wonen.

Website 

Samenwerkingspartners: Gezondheidscentrum Reeshof


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden