« terug naar vorige pagina

Onze stoppen-met-roken coaches in Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle

Brenda Prinsen-Coenen / Veen, Den Bosch, Sprang-Capelle

Ik ben 34 jaar verpleegkundige. Ik heb gewerkt in het ziekenhuis en de thuiszorg. Nu werk ik in de huisartsenzorg, zowel in de zorg voor de patiënten met chronische ziekten als projectmanagement en het opleiden van nieuwe collega’s. De rode draad is mensen op eigen kracht te laten groeien. Ik ben gecertificeerd stoppen-met-roken coach en paarden- en lifecoach.

Mijn visie is dat iedereen die besluit om te stoppen met roken heel moedig is en de aandacht en aanmoediging verdient van mijn persoonlijke coaching. Ik help jou met je eigen stoppen met roken recept. We voegen jouw persoonlijke ingrediënten toe zoals je eigen kwaliteiten en motivatie. Rook impulsen vervangen we door andere reacties die specifiek bij jou passen.

Zoek naar eigen mogelijkheden.

Website / Facebook / LinkedIn / E-mail Brenda

Samenwerkingspartners: Fonkelzorg / Huisartsenpraktijk Emmers / Jeroen Bosch Huisartsen


Elke Reus / Kaatsheuvel


Manon Rijken / Drunen en Waalwijk

Ik heb de opleidingen SPW en verpleegkunde gevolgd, daarna 4 jaar op de afdeling cardiologie en 4 jaar op de long-/interne geneeskunde gewerkt. In 2009 heb ik de opleiding praktijkverpleegkundige gevolgd en nu ben ik werkzaam in een huisartsenpraktijk in Drunen voor de chronische zorg, waaronder stoppen met roken. In januari 2020 ben ik gestart bij ZoHealthy als SMR-coach in Waalwijk en Drunen.

Positiviteit! Dat brengt je ver. Altijd kijken naar kansen, groei en haalbare doelen. Individuele wensen en doelen respecteren en coachen daar waar wenselijk. Waar voel ik me goed bij en sluit dat aan bij de ander? Anderen motiveren om ook gevoel en gedachtes te delen om mooie doelen te bereiken, links- of rechtsom, dat maakt het zo uniek en individueel!!

Geniet, leef en pak je kansen.

E-mail Manon


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden