« terug naar vorige pagina

Onze stoppen-met-roken coaches in Numansdorp

 Kitty Zonneberg / Numansdorp

Ik ben een echte ervaringsdeskundige. Ik rookte ontzettend veel. Inmiddels ben ik 9 jaar gestopt en mijn leven is zoveel beter, gezonder en gelukkiger geworden. Omdat ik dit heb ervaren, geef ik dat dolgraag door aan anderen. Daarom ben ik in april de stoppen-met-roken-coach opleiding gaan volgen. Zo fijn om mensen te helpen een betere versie van zichzelf te worden.

Ik vind het fantastisch om als mensen eenmaal de keuze hebben gemaakt om een gezonder leven te leiden, te helpen om dat daadwerkelijk te doen. Door te stoppen met roken, word je gezonder en gelukkiger. Dit is het thema waar ik me mee bezig houd. Hoe kunnen we jouw leven weer gezonder en gelukkiger maken?

Gezond en gelukkig leven!

E-mail Kitty


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden