« terug naar vorige pagina

Onze stoppen-met-roken coaches in Oosterhout, Made, Raamsdonksveer

Eric van Barneveld / Oosterhout


Susanne Broos / Made


Lianda Goossens / Oosterhout

Sinds 1992 ben ik werkzaam als verpleegkundige in het Amphia ziekenhuis. Vele jaren gewerkt op de cardiologie en daarna de longafdeling. Op beide afdelingen met mijn neus op de feiten gedrukt wat roken met je doet. De keerzijde is dat ik als ex-roker ook weet hoe moeilijk (lees verslaving) het is om er definitief afscheid te nemen.

We gaan samen het pad naar een rookvrij leven bewandelen. Jij loopt voorop en ik volg je. Samen bespreken we hoe je over de diepe kuilen kunt springen, of er soms invalt. Door motiverende gespreksvoering probeer ik je te enthousiasmeren en de diepe kuilen dicht te gooien. Gooi je schuldgevoel overboord, want bijna elke roker heeft meerdere pogingen nodig tot succes.

Gun jezelf een rookvrij leven!

E-mail Lianda


Simone van Helsdingen / Raamsdonksveer


Willemijn Hussaarts / Oosterhout


Anne-Marie Veenenbos – van der Steen / Oosterhout

25 jaar geleden begonnen als doktersassistente bij eigen familie met een praktijk. Na een studie praktijkondersteuner nu fulltime werkzaam in meerdere gezondheidscentra, iedere dag met heel veel plezier. Sinds 2017 werkzaam bij ZoHealthy alleen op zaterdag. Mensen helpen met hun gezondheid geeft mij veel genoegdoening.

Gezondheid is voor iedereen belangrijk en als ik daar een steentje aan kan
bijdragen dan doe ik dat heel graag. Naast Stoppen met roken, begeleid ik mensen met diabetes, hart- en vaatziekten, astma en COPD. Wekelijks voer ik ook longfuncties uit. Maar stoppen met roken is nummer 1 voor je gezondheid dus daar ga ik voor!

Begin de dag met een lach


Ruud Verstralen / Oosterhout

Ik heb vanaf mijn 21e gewerkt in de GGZ in de functie van sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Van crisisdienst tot gesloten afdelingen en deeltijdbehandeling. De laatste jaren werk ik als praktijkondersteuner GGZ bij verschillende huisartsen. Sinds 2013 werk ik als stoppen-met-roken coach en sinds 2022 ook als coach bij Grip op alcohol.

In mijn coaching kijk ik vooral naar wat iemand nodig heeft bij zijn of haar stoppoging. Mijn ervaring met allerlei therapievormen kan ik daarbij inzetten. Soms maak ik gebruik van EMDR, vormen van hypnotherapie, E-health of telefonische coaching.

Je kunt vaak meer dan je denkt


Bianca Vos / Oosterhout

Ik heb een tijdje psychologie gestudeerd, de HBO-V met goed resultaat afgerond en daarna de Post-HBO studies POH-GGz en Leefstijlcoaching gevolgd. Ik werk in 2 praktijken in Tilburg en Dongen en behandel daar mensen met psychische- en psycho-sociale problematiek. Sinds 2018 werk ik voor ZoHealthy als leefstijlcoach, stoppen-met-rokencoach en vanaf 2021 ook als slaapcoach

Ik zou mezelf omschrijven als een gedreven, enthousiast, initiatiefrijk, resultaatgericht en toegankelijk persoon. De regie over jouw gezondheid ligt bij jou en ik help je graag om te stoppen met roken op een manier die bij jou past. We bespreken je gewoontes en patronen en ik zal altijd mijn best doen om een succes van onze samenwerking te maken en je te helpen stoppen.

Life isn’t about waiting for the storm to pass..it’s learning to dance in the rain…
Geniet die dag!

Website / E-mail Bianca


Bertie Vosters / Oosterhout en Breda


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden