« terug naar vorige pagina

Onze stoppen-met-roken coaches in Den Bosch, Werkendam, Wijk en Aalburg, Veen

Brenda Prinsen-Coenen / Veen, Den Bosch

Ik ben 34 jaar verpleegkundige. Ik heb gewerkt in het ziekenhuis en de thuiszorg. Nu werk ik in de huisartsenzorg, zowel in de zorg voor de patiënten met chronische ziekten als projectmanagement en het opleiden van nieuwe collega’s. De rode draad is mensen op eigen kracht te laten groeien. Ik ben gecertificeerd stoppen-met-roken coach en paarden- en lifecoach.

Mijn visie is dat iedereen die besluit om te stoppen met roken heel moedig is en de aandacht en aanmoediging verdient van mijn persoonlijke coaching. Ik help jou met je eigen stoppen met roken recept. We voegen jouw persoonlijke ingrediënten toe zoals je eigen kwaliteiten en motivatie. Rook impulsen vervangen we door andere reacties die specifiek bij jou passen.

Zoek naar eigen mogelijkheden.

Website / Facebook / LinkedIn / E-mail Brenda

Samenwerkingspartners: Fonkelzorg / Huisartsenpraktijk Emmers / Jeroen Bosch Huisartsen


Mariska Winckler-Bouman / Werkendam, Wijk en Aalburg


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden