« terug naar vorige pagina

Onze stoppen-met-roken coaches in Tilburg, Rijen, Udenhout, Goirle

Emelien Hagenaars / Tilburg

Ik heb jarenlang gewerkt als intensive care en spoedeisende hulp verpleegkundige en ben ook leidinggevende geweest op deze afdelingen. Sinds 2021 ben ik geaccrediteerd leefstijlcoach en stoppen-met-roken coach.

Mijn achtergrond als gespecialiseerd verpleegkundige neem ik mee in mijn coaching. Mede door mijn medische kennis kan ik je goed ondersteunen. Omdat ik ook leefstijlcoach ben, kan ik waar nodig breder kijken, bijvoorbeeld naar voeding als je veel gaat snoepen of hoe je meer kunt bewegen als afleiding bij het niet roken.

Eerste hulp bij leefstijl.

Website / E-mail Emelien 


Esther van Ham / Udenhout

In mijn huidige werk als gespecialiseerde verpleegkundige in de voortplantingsgeneeskunde (1997) in het Jeroen Bosch Ziekenhuis begeleid ik veel echtparen met een kinderwens. Sinds 2021 werk ik als hormooncoach in mijn eigen praktijk in Udenhout. Leefstijl is ontzettend belangrijk. Het heeft invloed op heel veel processen in je lichaam en je hormoonbalans.

Mijn achtergrond als gespecialiseerd fertiliteitsverpleegkundige neem ik mee in mijn coaching. Ik kijk naar het complete plaatje waar stress een onderdeel van is. Ik gun iedereen goede hulp om te stoppen met roken. Daarin wil ik je graag op een laagdrempelige manier coachen.

Pak je kansen en ga ervoor!

Website / E-mail Esther


Linda Hamers / Rijen

Ik werk sinds 32 jaar met heel veel plezier bij Apotheek Hoge Vucht in Breda. Sinds 10 jaar begeleid ik mensen die ernstig ziek zijn intensief.  Longproblemen zijn een vaak voorkomend probleem, en zodoende leek het me logisch om mensen te gaan helpen die willen stoppen met roken.

Ik help je graag op een laagdrempelige manier van het roken af. 

 

E-mail Linda


Willemijn Hussaarts / Oosterhout


Kim de Jong / Goirle


Ingrid van Loon / Goirle


Nicolle Schoenmakers / Tilburg


Onze locaties en agenda

Direct aanmelden