« terug naar vorige pagina

Ben jij leefstijlcoach?

Ben jij geaccrediteerd leefstijlcoach? En bied jij gecombineerde leefstijlinterventie (CooL) aan? Of wil je hiermee starten?
Dan willen wij graag met jou samenwerken!  

Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als leefstijlcoach jouw tijd zoveel mogelijk kunt besteden aan leefstijlcoaching. Want wij begrijpen dat het ingewikkeld en arbeidsintensief kan zijn om zelf de contracten te regelen met de zorgverzekeraar, werk- en promotiemateriaal te ontwikkelen of individueel te declareren. Daarom nemen wij je met alle plezier deze – en meer – zaken uit handen, zodat jij je kunt richten op hetgeen waar je goed in bent. 

Daarbij geloven wij in de kracht van samenwerken en kunnen we als samenwerkingspartners gebruik maken van elkaars expertise en ervaring. Zodat deelnemers profiteren van de best mogelijke zorg op het vlak van leefstijl en preventie.

 

We werken samen met meer dan 55 geaccrediteerde leefstijlcoaches in meer dan 20 regio’s.
Samen begeleiden wij meer dan 1500 nieuwe deelnemers per jaar naar een gezonde leefstijl.

 

Waarom kiezen voor een samenwerking met ZoHealthy Leefstijl & Preventie?
We hebben in onze flyer voor je op rij gezet wat wij voor je kunnen betekenen als we gaan samenwerken, wat de investering is en wat we van jou verwachten. 

Meer weten? Download de flyer 

Overgewicht te lijf 
Overgewicht te lijf is de gecombineerde leefstijlinterventie waarmee wij mensen met overgewicht en obesitas in twee jaar begeleiden naar een gezonde leefstijl. Deze GLI is gebaseerd op het CooL-programma. Bij de begeleiding kunnen andere zorgverleners worden betrokken, zoals een fysiotherapeut, diëtist, praktijkondersteuner GGz of beweegcoach. Deelname aan Overgewicht te lijf wordt, wanneer de deelnemer voldoet aan de inclusiecriteria, vergoed vanuit de basisverzekering.

In onze flyer Overgewicht te lijf lees je meer over de inhoud, de opbouw en de inclusiecriteria van het programma.

Ben je geïnteresseerd? We vertellen je graag meer.

Renate Boudewijns
Coördinator Leefstijl & Preventie

Bel of WhatsApp: (06) 86 88 00 61     

Mail: renate.boudewijns@zohealthy.nl

Wil je liever dat wij jou terugbellen, vul dan het contactformulier onderaan in.

 


Logo Zohealthy

 

Aan de slag als ZoHealthy leefstijlcoach in 4 stappen

 


1. Opleiding

Je hebt een geaccrediteerde opleiding als leefstijlcoach afgerond.

2. CooL-licentie

Je beschikt over een CooL-licentie. In dit uitgebreide stappenplan van het Expertisecentrum Leefstijlinterventies lees je hoe je deze licentie in orde kunt maken.

3.  Overeenkomst

We sluiten een overeenkomst met je af met daarin een aantal afspraken voor een succesvolle samenwerking.

4. Inwerkprogramma

Na het volgen van het inwerkprogramma van 2 dagdelen kun je direct aan de slag.

 

Meer informatie

 • Ik wil graag meer weten over samenwerking


   Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van mijn bericht
   Jouw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Je gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.
   Voor volledige informatie over het verwerken van jouw gegevens zie onze privacystatement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


  • Kan ik onder mijn eigen (praktijk)naam blijven werken?

  Jazeker. We sluiten een overeenkomst met jou af als zzp’er. Dat betekent dat je een registratie moet hebben bij de Kamer van Koophandel en dus ook een handelsnaam ofwel een praktijknaam.

  • Ik ben fysiotherapeut of diëtist met een aantekening leefstijlcoach kan ik me ook bij jullie aansluiten?

  We hebben op dit moment meerdere fysiotherapeuten en/of diëtisten die deelnemers begeleiden met ons programma Overgewicht te lijf. Wanneer jij de stappen van het Expertisecentrum Leefstijlinterventies hebt gevolgd en een CooL-licentie hebt gekregen dan kunnen wij met elkaar een samenwerking aangaan.

  • In mijn regio zijn al meerdere leefstijlcoaches actief? Kan ik me toch bij jullie aansluiten?

  In het locatieoverzicht kun je zien dat wij op dit moment met meerdere leefstijlcoaches samenwerken die werkzaam zijn in dezelfde regio. De vraag naar leefstijlcoaching is overal groot genoeg voor meerdere leefstijlcoaches.

  • Ik ben net als leefstijlcoach gestart. Kan ik ook met jullie samenwerken?

  Heel graag! Wij merken dat juist ook startende leefstijlcoaches erg blij zijn met onze expertise, ervaring en netwerk. En wij vinden het natuurlijk erg fijn ze daarbij te ondersteunen. Dus ook als je net bent afgestudeerd als leefstijlcoach werken wij graag met je samen.

  • Als ik een andere GLI wil uitvoeren, kan ik me dan ook bij jullie aansluiten?

  Op dit moment nog niet. Maar we horen wel alvast graag van je als jij een andere GLI uitvoert. Want we sluiten niet uit dat we in de toekomst ook andere GLI’s gaan aanbieden.

 • Op de volgende data kun je deelnemen aan het inwerkprogramma. Het programma duurt van 9.00-17.00 uur en vindt plaats op onze locatie De Gekroonde Bel in Oosterhout NB. 

  Donderdag 3 februari

  Donderdag 21 april

  Donderdag 7 juli

  Donderdag 27 oktober

 • Wij bieden ook stoppen-met-rokenbegeleiding aan. Deze begeleiding heeft veel raakvlakken met leefstijlcoaching. Lijkt het je interessant om mensen, naast het uitvoeren van Overgewicht te lijf, ook hierbij te begeleiden? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.