« terug naar vorige pagina

Ben jij leefstijlcoach?

Ben jij geaccrediteerd leefstijlcoach? En begeleid jij een gecombineerde leefstijlinterventie? Of wil je hiermee starten?
Dan willen wij graag met jou samenwerken!  

Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als leefstijlcoach jouw tijd zoveel mogelijk kunt besteden aan leefstijlcoaching. Want wij begrijpen dat het ingewikkeld en arbeidsintensief kan zijn om zelf de contracten te regelen met de zorgverzekeraar, werk- en promotiemateriaal te ontwikkelen of individueel te declareren. Daarom nemen wij je met alle plezier deze – en meer – zaken uit handen, zodat jij je kunt richten op hetgeen waar je goed in bent. 

Daarbij geloven wij in de kracht van samenwerken en kunnen we als samenwerkingspartners gebruik maken van elkaars expertise en ervaring. Zodat deelnemers profiteren van de best mogelijke zorg op het vlak van leefstijl en preventie.

 

We werken samen met meer dan 80 geaccrediteerde leefstijlcoaches in ruim 20 regio’s.
Samen begeleiden wij 3000 deelnemers per jaar naar een gezonde leefstijl.

 

Waarom kiezen voor een samenwerking met ZoHealthy Leefstijl & Preventie?
We hebben in onze flyer voor je op een rij gezet wat wij voor je kunnen betekenen als we gaan samenwerken, wat de investering is en wat we van jou verwachten. 

Meer weten? Download de flyer 

Leefstijl in balans
Onder Leefstijl in balans bieden wij de 4 verschillende, door de zorgverzekeraar vergoede GLI’s aan (CooL, SLIMMER, BeweegKuur en SSIB) waarmee mensen met overgewicht en obesitas in twee jaar begeleid worden naar een gezonde leefstijl. Bij de begeleiding kunnen andere zorgverleners worden betrokken, zoals een fysiotherapeut, diëtist, praktijkondersteuner GGz of beweegcoach. 

Ben je geïnteresseerd? We vertellen je graag meer.

Renate Boudewijns
Coördinator 

Bel of WhatsApp: (06) 86 88 00 61     

Mail: renate.boudewijns@zohealthy.nl

Wil je liever dat wij jou terugbellen, vul dan het contactformulier onderaan in.

 


Logo Zohealthy

 

Aan de slag als ZoHealthy leefstijlcoach in 4 stappen

 


1. Opleiding

Je hebt een geaccrediteerde opleiding als leefstijlcoach afgerond.

2. Licentie

Je beschikt over de juiste licentie om het GLI-programma van jouw keuze te mogen begeleiden.

3.  Overeenkomst

We sluiten een overeenkomst met je af met daarin een aantal afspraken voor een succesvolle samenwerking.

4. Inwerkprogramma

Na het volgen van het inwerkprogramma van 2 dagdelen kun je direct aan de slag.

 

Meer informatie

 • Ik wil graag meer weten over samenwerking


   Bij het versturen van dit formulier geef je toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de verwerking van je bericht.
   Jouw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Je gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.
   Voor volledige informatie over het verwerken van jouw gegevens zie onze privacystatement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


  • Kan ik onder mijn eigen (praktijk)naam blijven werken?

  Jazeker. We sluiten een overeenkomst met jou af als zzp’er. Dat betekent dat je een registratie moet hebben bij de Kamer van Koophandel en dus ook een handelsnaam ofwel een praktijknaam.

  • Ik ben fysiotherapeut of diëtist met een aantekening leefstijlcoach kan ik me ook bij jullie aansluiten?

  We hebben op dit moment meerdere fysiotherapeuten en/of diëtisten die deelnemers begeleiden. Wanneer jij de juiste licentie hebt om een GLI-programma te mogen begeleiden, dan kunnen wij met elkaar samenwerken. 

  • In mijn regio zijn al meerdere leefstijlcoaches actief? Kan ik me toch bij jullie aansluiten?

  In het locatieoverzicht kun je zien dat wij op dit moment met meerdere leefstijlcoaches samenwerken die werkzaam zijn in dezelfde regio. De vraag naar leefstijlcoaching is overal groot genoeg voor meerdere leefstijlcoaches.

  • Ik ben net als leefstijlcoach gestart. Kan ik ook met jullie samenwerken?

  Heel graag! Wij merken dat juist ook startende leefstijlcoaches erg blij zijn met onze expertise, ervaring en netwerk. En wij vinden het natuurlijk erg fijn ze daarbij te ondersteunen. Dus ook als je net bent afgestudeerd als leefstijlcoach werken wij graag met je samen.

 • De inwerkdagen vinden plaats op onze locatie De Gekroonde Bel, Bredaseweg 106 in Oosterhout. 

  2023:

  Donderdag 26 oktober / 9.00 – 17.00 uur

 • Wij bieden ook stoppen-met-rokenbegeleiding aan. Deze begeleiding heeft veel raakvlakken met leefstijlcoaching. Lijkt het je interessant om mensen, naast het uitvoeren van Leefstijl in balans ook hierbij te begeleiden? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Lees bijvoorbeeld eens verder over onze opleiding tot stoppen-met-roken coach.