« terug naar vorige pagina

Stoppen met roken in Stoptober

De grootste stoppoging van Nederland gaat op 1 oktober weer van start. In Stoptober stop je 28 dagen samen met roken. Lukt het je om 28 dagen niet te roken, dan heb je vijf keer meer kans om gestopt te blijven. Meedoen aan Stoptober is dus één van de beste beslissingen die je kunt nemen! 

Wil je extra hulp met stoppen in én na Stoptober?  Dan kunnen onze coaches je begeleiden om blijvend te stoppen met roken. Zodat je voortaan rookvrij door het leven gaat! 

Lees hier meer over onze individuele begeleiding, groepsbegeleiding, online– en telefonische begeleiding, begeleiding bij kinderwens / zwangerschap of stoppen met roken ter voorbereiding op een operatie

Meld je hieronder aan om te starten met ons programma, dan nemen wij snel contact met je op.

Aanmelden begeleiding

Informatieavond Hoge Vucht (Breda) – 29 september 2022

Wil je voor je gaat starten meer weten over onze begeleiding bij stoppen met roken in de wijk Hoge Vucht in Breda? Kom dan naar onze informatieavond. Tijdens deze avond vertellen we je meer over:

  • De voordelen van stoppen met roken
  • De begeleiding van onze stoppen-met-roken coach tijdens én na Stoptober
  • Waarom het je (nu wel) gaat lukken 

Je kunt tijdens deze avond alle vragen stellen die je hebt over stoppen met roken. Deelname aan deze avond is gratis en je bent daarna natuurlijk niet verplicht om te starten met ons programma. Als je op een andere locatie wilt deelnemen aan Stoppen met roken, ben je ook van harte welkom op deze informatieavond.  

Datum: 29 september 2022
Tijd: 19.00 – 20.00 uur
Locatie: ONS, Evert Spoorwaterstraat 41 in Breda 

Ik meld me aan voor de informatieavond of kom vrijblijvend langs.